Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Artifort

 

Heering Office levert alle producten van Artifort.

De exclusieve en oogstrelende meubels van Artifort staan voor tijdloos design. De vorm en fuctie van de meubelen zijn toonaangevend en van topkwaliteit. 

Artifort werken
De uiteenlopende collectie tafels van Artifort bestaat uit werktafels, bijzettafels en dinertafels, allen aan te passen naar uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een bescheiden bijzettafel met een chroom onderstel of een opvallende stamtafel met een dik houten blad en een hoogglans gelakt onderstel voor een stoere uitstraling. Ook levert Heering Office de complete, mobiele werkplek van Artifort. Ideaal voor publieksruimten waar gebruikers zelfstandig, comfortabel en flexibel gebruik maken van een inspirerende werkomgeving.

Artifort opbergen
Het Artifort kastenprogramma is verkrijgbaar als dressoir of opbergkast en is in verschillendematen en kleuren te bestellen. Heering Office geeft u de mogelijkheid om het kastenprogramma van Artifort perfect op uw werkomgeving aan te passen. Van twee, drie of vier deuren tot een lage of hoge kast. Het Artifort kastenprogramma biedt veel mogelijkheden.

Artifort ergonomie
Alle producten van Artifort zorgen voor een ergonomische verantwoorde verplekomgeving en dragen bij aan een gezonde werkplek waar u professioneel aan de slag kunt. Bij ergonomie staat de relatie tussen de mens en zijn omgeving centraal, met andere woorden: een aangepaste en goed ingestelde werkomgeving werkt positief op de mens, zijn gemoedstoestand en dus ook op de (werk)prestaties.
Meer ergonomie

Artifort zitten
Heering Office levert alle stoelen, fauteuils, barstoelen en banken van Artifort. De Artifort stoelen zijn ontworpen door verschillende toonaangevende designers, waardoor de uitstraling van de stoelen optimaal is. De fauteuils van Artifort beschikken over  ergonomische vormen en een luxueuze uitstraling en de barstoelen zijn comfortabel en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de banken en zitgroepen van Artifort zijn een eyecatcher in uw werkomgeving en voegen altijd iets toe aan de huidige sfeer in uw kantoor.

Artifort juniors
Bent u op zoek naar stoelen voor kleintjes die uw (kantoor)interieur iets extra’s geeft? Dan zijn de Mushroom Junior wellicht een optie. De ronde, speelse vormen en zachte stoffering zijn populair onder kinderen en de heldere kleuren geven een boost aan uw (kantoor)omgeving.

Wilt u meer informatie over de producten van Artifort? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Artifort kantoormeubilair Heering Office.jpg
Artifort kantoormeubelen wachtruime Heering Office.jpg
Artifort kantoormeubelen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy