Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Bert Plantagie

 

Heering Office levert alle producten van Bert Plantagie

Kleur maakt je interieur. Met het op de juiste manier toepassen van kleur definieer je een persoonlijke omgeving en creëer je een uniek interieur, aldus Bert Plantagie. Bert Plantagie is een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen.

Bert Plantagie werken
Heering Office levert alle verschillende soorten tafels van Bert Plantagie. Van eettafels en salontafels tot bijzettafels, bartafels en uitschuiftafels. De enorme keuze uit tafels, grootte, materiaal en afwerking biedt u de mogelijkheid om een passende tafel te vinden die in uw kantooromgeving past. Alle tafels van Bert Plantagie bestaan uit hoogwaardige materialen, zoals hout, glas en rvs en kunnen op maat gemaakt worden.

Bert Plantagie opbergen
Kasten, dressoirs, tv-meubels en wandelementen; de collectie kasten van Bert Plantagie is uiteenlopend. De stijlvolle designmeubels met bescheiden en praktische afmetingen krijgen een centrale en prominente plek in uw werkomgeving. De meeste kasten zijn onderdeel van een serie, waardoor er een eenheid gecreëerd wordt.

Bert Plantagie vergaderen
De uitschuiftafels van Bert Plantagie zijn uitermate geschikt voor het creeren van een vergaderopstelling wanneer dat nodig is. De tafels hebben een fijn uitschuifblad wat middels een eenvoudige constructie verborgen is onder de tafel zelf.

Bert Plantagie ergonomie
Ergonomie staat centraal als het gaat om veilig en efficient inrichten van de werkplek. Ergonomisch werken betekent dat taken, machines en gebruiksvoorwerpen zo zijn ontworpen dat ze de gezondheid, veiligheid, het comfort en de efficiency van werknemers bevorderd. Een tafel die op de juiste hoogte is ingesteld en een bureaustoel waardoor een juiste zithouding wordt aangenomen, voorkomen of verhelpen lichamelijke klachten.
Meer ergonomie

Bert Plantagie zitten
Alle banken, fauteuils, hockers, hoekbanken en stoelen van Bert Plantagie zijn zo samen te stellen om een geheel in uw werkomgeving te creëeren. Denk aan een fijne leeshoek, een passend ontvangsthoekje of een originele oplossing om een kleine ruimte een duidelijke functie te geven.  

Bert Plantagie wachten
Ook de diverse halbanken en bankjes voor in de wacht- of ontvangstruimte zijn in prachtige stoffen en uitvoeringen bestelbaar.

Wilt u meer informatie over de producten van Bert Plantagie? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Bert Plantagie kantoormeubelen Heering Office.jpg
Bert Plantagie kantoormeubilair Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy