Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Beta

 

Heering Office levert alle producten van Bèta.

Bèta Kantoorstoelenfabriek b.v. is een Nederlandse producent van kantoor-, conferentie- en werkstoelen. Jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en productie zorgen voor toonaangevende kwaliteitsproducten.

Bèta bureaustoelen
De bureaustoelen van Bèta zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te bestellen en hebben een funtioneel design. Heering Office levert alle bureaustoelen van Bèta en dit alles met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bèta directiestoelen
De directiestoelen van Bèta hebben een uitstekend zitcomfort en sporen het dynamisch zitten aan. Een goed ingestelde directiestoel zorgt ervoor dat u uw taken goed kunt verrichten. Heering Office levert alle directiestoelen van Bèta, waarbij comfort en fysiek verantwoord zitten centraal staat.

Bèta conferentiestoelen
Voor conferentiestoelen of stoelen voor de bedrijfskantine, vergaderruimte of ontvangst biedt Bèta verschillende mogelijkheden. Er is een ruime keuze conferentiestoelen die ook weer in verschillende kleuren, stoffen en opstellingen bestelbaar zijn.

Bèta industriestoelen
De Bèta industriestoelen zijn geschikt voor het veeleisende werk in het onderwijs, laboratoria, een industriele omgeving en de gezondheidszorg. Alle zittingen en of de rug van de industriestoelen, van loketstoelen en stahulpen tot taboeretten en werkstoelen, zijn leverbaar in diverse materialen en kleuren. Alle industriestoelen van Bèta zijn ergonomische oplossingen die toegepast worden bij staand werk.

Bèta design
Bèta beschikt over een modern vormgegeven stoelencollectie die multifunctioneel toepasbaar is. Een optimale mix van ergonomie en design zorgen voor een collectie van exclusieve kwaliteit.

Wilt u meer informatie over de producten van Bèta? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Beta kantoormeubilair Heering Office.jpg
Beta kantoormeubelen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy