Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Bisley

 

Heering Office levert alle producten van Bisley.

Bisley kantoormeubelen is een Britse producent van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. Opererend vanuit Bisley in Surrey, Newport in Zuid-Wales met ongeveer 700 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar. 

Bisley werken
De bureaulijn van Bisley is sierlijk en past in iedere omgeving. De maatvoering is gemakkelijk te verstellen van 62 cm tot en met 82 cm, waardoor het voor iedere werknemer goed instelbaar is. Het stalen frame geeft een frisse, industriele uitstraling en is te bestellen in de kleur wit en zilver. Het zwevende bureaublad is verkrijgbaar in kersenhout en wit. De bureaulijn van Bisley is ergonomisch verantwoord en zorgt voor beweging in uw werkomgeving.

Bisley opbergen
Bisley is gespecialiseerd in het leveren van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. De focus van Bisley ligt bij het terugdringen van milieubelastende- en het verbeteren van het milieubesparende productieprocessen. De Bisley opbergmeubelen zijn uiteenlopend. Van verschillende soorten draaideurkasten en kledingkasten tot ladeblokken en ladekasten. De open kasten van Bisley zijn uitstekend te gebruiken als boekenkasten of magazineopbergers en het meest flexibele opbergsysteem van Bisley biedt de mogelijkheid om zitplaatsen te creëren op de kasten.

De systeemstellingen van Bisley bieden de mogelijkheid om in iedere kantooromgeving de juiste hoeveelheid opbergmogelijkheid te faciliteren. De kastensystemen zijn te bestellen in verschillende hoogte, breedte en dieptematen.

Wilt u meer informatie over de producten van Bisley? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Bisley kantoormeubilair Heering Office.jpg
Bisley kantoormeubelen Heering Office.jpg
Bisley kantoormeubels Heering Office.png
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy