Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Bomefa

 

Heering Office levert alle producten van Bomefa.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Bomefa designmeubilair. De combinatie van toparchitecten en ervaring op het gebied van kantoormeubilair zorgt voor een uitgebreid assortiment.

Bomefa archiefinrichting
Het is bij elke organisatie van groot belang dat er een goede bewaarplaats is voor belangrijke stukken en dat deze gemakkelijk terug te vinden zijn. De archiefsystemen van Bomefa zijn leverbaar in verrijdbare en stationaire uitvoeringen en bieden de keuze om handmatig of elektrisch verrijdbaar geleverd te worden. Alle Bomefa archiefkasten zijn bestelbaar in verschillende hoogte-, diepte- en breedtematen en kunnen aangevuld worden met verschillende, ruimtebesparende Bomefa accessoires.

Bomefa bibliotheekinrichting
De inrichting van uw bibliotheek is aan vernieuwing toe, maar hoe zorg je voor een ultieme bibiotheekbeleving? De producten van Bomefa zijn ideaal te gebruiken wanneer u op zoek bent naar diverse opberg- en presentatiemeubels en bibliotheekinrichtingen zoals boekenwagens en kofferkasten.

Bomefa kantoorinrichting
Ook voor uw kantooromgeving zijn de producten van Bomefa prima te gebruiken. De diverse opberg- en presentatiemeubelen, van basis tot luxe, vormen een uitgebreid assortiment op het gebied van kantoorinrichting. Kies voor een eenvoudige basiskast, eigentijds vormgegeven opbergsystemen of een luxe serie opbergmeubilair om uw kantooromgeving mee aan te vullen.

Bomefa schoolinrichting
Bij het inrichten van scholen is het van belang dat alle elementen goed op elkaar afgestemd zijn en een geheel vormen. Denk aan een ‘makkelijk lezen plein’ die qua uitstraling aansluit op de rest van de meubelen in de school. De Bomefa producten zijn zo divers en flexibel dat er altijd wel een oplossing gevonden kan worden voor ieder probleem.

Wilt u meer informatie over de producten van Bomefa? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Bomefa kantoormeubilair Heering Office.jpg
Bomefa kantoormeubelen opbergmeubilair Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy