Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Brother

 

Heering Office levert alle producten van Brother

Brother produceert vandaag de dag onder andere all-in-one inkjetprinters, zwart-witlaserprinters, mobiele printers, kleurenlaserprinters, desktop en mobiele scanners, labelprinters, beletteringsystemen en stampcreators. Dit brede aanbod maakt Brother tot een concern verspreid over de hele wereld.

Brother printers
Brother beschikt over verschillende soorten printers, namelijk mobiele printers, labelprinters, laserprinters zwart-wit, laser/ledprinters kleur en hogesnelheidsprinters. Al deze printers zijn duurzame printoplossingen die een prominente plek mogen hebben in uw kantooromgeving.

Brother all-in-ones
Heering Office levert alle Brother all-in-ones. Van inkjetprinters (kleur) en laserprinters (zwart-wit) tot laser/ledprinters kleur. Alle brother all-in-one printers beschikken over Wi-Fi en het is mogelijk om verbindingsopties voor smartphones en tablets te installeren. De innovatieve producten van Brother zijn een toevoeging aan uw kantooromgeving.

Brother all-in-ones A3
De all-in-ones inkjetprinters kleur van Brother zijn ook leverbaar in A3. De apparaten hebben dezelfde functies en mogelijkheden als de Brother A4 inkjetprinters en maken het printen van groot formaat gemakkelijk.

Brother scanners
De Brother scanners zijn verdeeld over twee groepen, namelijk de Brother mobiele scanners en de Brother desktop scanners. Beide bieden snelle en professionele scankwaliteit, dubbelzijdig scannen en werken volledig automatisch. De Brother mobiele scanners bieden u de vrijheid om op elke locatie al uw documenten te scannen. Bent u op zoek naar een topscanner die uw productiviteit optimaliseert? Kies dan voor de Brother desktop scanners, een perfecte toevoeging voor uw werkomgeving.

Brother faxen
Kies voor compacte Brother termische faxen wanneer u de beschikbare ruimte optimaal moet benutten. Voor in een grotere ruimte of wanneer u uw faxapparaat veel gaat gebruiken, zijn de Brother laser faxen uitermate geschikt. Deze betrouwbare en veelzijdige faxapparaten beschikken over printfuncties en hoogkwalitatieve kopieerfuncties. De technologische vernieuwingen zorgen voor een efficiente werkomgeving.

Brother beletteringsystemen en labelprinters
Heering Office levert alle beletteringsystemen van Brother. Wat voor labelgebruiker bent u? Thuis op kantoor of onderweg? Met de Brother beletteringsystemen kunt u met gemak professioneel labelen. De verschillende draagbare modellen zijn flexibel in gebruik en de Brother bureaumodellen zijn compact, maar bieden een legio aan mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de producten van Brother? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Brother kantoormachines Heering Office.jpg
Brother kantoormachine cartridge Heering Office.jpg
Brother kantoormachine Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy