Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Buzzispace

 

Heering Office levert alle producten van Buzzispace.

BuzziSpace produceert akoestisch en tegelijk fleurig en strak meubilair. De basiswaarden van BuzziSpace vertalen zich in zaken als ecologie, akoestiek en flexibiliteit die in een modern design worden gegoten. Met gerecycelde en geluidswerende materialen, zoals vilt, gaan ze het gevecht aan met geluidsvervuiling zoals echo of ander overtollig lawaai. Door de verschillende kleuren en opstelmogelijkheden van het productassortiment zorgt Heering Office ervoor dat deze geluidsreducerende en geluidsabsorberende effecten ook effectief tot uiting komen.

Buzzispace wandelementen en behang
De Buzzispace akoestische wandelementen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren en vormen een verrijking in uw kantooromgeving. Ook de diepte kan per paneel verschillen, waardoor de geluidsstromen geblokkeerd of omgeleid worden en de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt. Het akoestisch behang van Buzzispace zorgt voor een rustige uitstraling en door het materiaal is het mogelijk om allerlei dingen te prikken in de muur.
Meer wandelementen
Meer behang

Buzzispace zitten
Heering Office levert alle mogelijke Buzzispace zitelementen van krukjes tot banken en van fauteuils tot picknicktafels. Ook bij de Buzzispace zitelementen krijgt u de mogelijkheid om het product volledig naar uw zin aan te passen, waardoor uw werkomgeving een prachtig geheel wordt.
Meer zitelementen

Buzzispace werken
De bureau-afscheidingen van Buzzispace zorgen er niet alleen voor dat u privacy krijgt op uw werkplek, maar het houdt ook telefoon- of computergeluiden van collega’s tegen. De Buzzispace bureau-afscheidingen zijn gemakkelijk te bevestigen op ieder bureau en hebben een rechte of afgeronde afwerking. De aaibare look en kleurrijke mogelijkheden zorgen voor een frisse uitstraling. Ook de Buzzispace verplaatsbare kantoor- en telefooncellen zorgen voor een afscheiding met de geluiden van buitenaf.

Buzzispace opbergen
De stapelbare akoestische opbergelementen van Buzzispace zorgen voor opbergruimte en een verbeterde akoestiek in iedere ruimte, doordat het een geluidsabsorberende achterkant bevat.
Meer opbergen

Buzzispace vloer
Een element wat de akoestiek in uw kantooromgeving verbetert hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Denk aan een decoratieve accessoire als een kleed om de akoestiek te verbeteren. Ook biedt Buzzispace de mogelijkheid om, door middel van panelen in verschillende groottes, een patroon te creëren op de werkvloer. Alles ten goede van de akoestiek in uw kantoor.
Meer vloeren

Buzzispace verlichting
De Buzzispace lampen verlichten de ruimte, zorgen voor een huiselijke sfeer en vallen op in ieder interieur. De lampen zijn zo ontwikkeld dat het geluid van de meest persoonlijke gesprekken onder de lamp geminimaliseerd wordt. De Buzzispace lampen zijn een smaakmaker in iedere ruimte.
Meer verlichting

Buzzispace plafond- en hangpanelen
Op zoek naar een originele afscheiding om het wekelijks overleg per afdeling toch persoonlijk te houden? Kies dan voor de plafondaccessoires van Buzzispace die zorgen voor een afscheiding tussen het werkgebied en overleggebied in uw kantooromgeving. De Buzzispace plafondpanelen zijn leverbaar in een open en gesloten structuur en verschillende kleuren, vormen en maten.
Meer plafond- en hangpanelen

Buzzispace junior
Ook voor de kleintjes onder ons zijn prachtige ontwerpen gemaakt door de ontwerpers van Buzzispace. Een van de leukste akoestische oplossingen is toch wel een groot puzzelstuk, leverbaar in verschillende kleuren, waar kinderen op kunnen klimmen, klauteren of rustig even wat kunnen drinken. Ook de verschillende poefjes en zitzakken maken de speelhoek tot een groot feest, maar wel met de akoestische voordelen die Buzzispace biedt.

Buzzispace scheidingswanden
De Buzzispace scheidingswanden zijn een oplossing wanneer u op zoek bent naar een afscheiding in uw kantooromgeving, maar niet geheel buitengesloten wilt worden. Kies uit roterende schermen, schermen in de vorm van planten of een kamerscherm om uw kantoorinrichting af te maken.

Wilt u meer informatie over de producten van Buzzispace? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Buzzispce kids akoestisch Heering Office(1).jpg
Buzzispace cockpit akoestisch Heering Office(1).jpg
Buzzispace akoestische oplossingen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy