Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Cascando

 

 

Heering Office levert alle producten van Cascando.

Cascando is een merk dat uitgaat van de kracht van de unieke interieuridentiteit. Door aandacht te schenken aan architectuur en ruimtelijke verhoudingen, maar ook door hoogwaardige accessoires te integreren in het interieur. Heering Office biedt inspirerende inrichtingsproducten van Cascando die een elegant thuiskantoor creëren, een opvallende entree of een stijlvolle ambiance in de vergaderzaal van een (hoofd)kantoor of ministerie!

Cascando kapstokken
Het aanbod Cascando kapstokken is uiteenlopend en bevat reguliere kapstokken, wandgarderobes en passende kledinghangers. De bijzondere eyecatchers beschikken vaak over symmetrische vormen, waardoor de kapstokken een representatieve uitstraling krijgen. De kapstokken zijn bestelbaar in verschillende vormen, kleuren en maten.

Cascando spiegels
De spiegels van Cascando hebben een strakke uitstraling en passen perfect bij de Cascando kapstokken en kledinghangers. De series sluiten op elkaar aan, waardoor er een mooie combinatie ontstaat. De Cascando spiegels omvatten twee kleine wandspiegels, een grote wandspiegel en een staand spiegelelement.

Cascando tafels
Heering Office levert alle tafels van Cascando. Deze tafels hebben strakke, futuristische vormen en zijn een aanwinst voor uw (werk)omgeving. De verschillende vormen, van vierkant tot rond en meerhoekig, geven de juiste uitstraling aan uw bedrijfspand. Cascando tafels zijn meestal te bestellen in verschillende afmetingen, waardoor u een combinatie kunt maken van bijzettafel, eettafel en statafel, allen in dezelfde lijn.

Cascando opbergsystemen
Cascando biedt twee series waarbij u gemakkelijk uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot opbergen kunt doorvoeren. De series bestaan uit verschillende onderdelen, waardoor u uw eigen opbergmeubel kunt samenstellen. Ook de boekenkasten en stellingen van Cascando zijn instelbaar en beschikken over wieltjes.

Cascando brochurehouders
De uitgebreide collectie Cascando brochurehouders hebben strakke vormen en bieden veel ruimte voor brochures en magazines. Kies voor wandbrochurehouders, een brochurehouder op wieltjes of een vaste brochurehouder wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor al uw losse papieren en bladen.

Cascando whiteboards
Cascando beschikt over een serie whiteboards voor aan de wand die zijn voorzien van een hoogwaardige geemailleerde staalplaat, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor magnetische accessoires. Ook de staande en verrijdbare whiteboards van Cascando zijn een welkome toevoeging aan bijvoorbeeld de presentatieruimte in uw kantoor. De Cascando whiteboards zijn leverbaar in verschillende maten en beschikken over een stiftensleuf.

Cascando paraplustandaards
De paraplustandaards van Cascando worden gekenmerkt door het futuristisch maar tijdloos design. De funtionele paraplubakken worden zonder naad afgewerkt in ronde of juist strakke hoeken en combineren met de garderobeseries.

Cascando prullenbakken
Om uw kantooromgeving helemaal af te maken, biedt Cascando bijpassende prullenbakken met fraaie ronde of juist strakke afronding die met een perfecte afwerking en lekdicht. De prullenbakken zijn leverbaar in verschillende maten en twee kleuren. Indien gewenst met afdekring.

Cascando zitelementen
De zitelementen van Cascando zijn uitermate geschikt voor lobby, lounge of open office werkomgevingen. Ze beschikken over een achterwand, waardoor het gevoel van privacy optimaal is bij de gebruiker. De accessoires zoals brochurehouders, lectuurhouders of plantenhouders zijn eenvoudig te integreren om zo het element af te maken. De zitelementen van Cascando zijn naar uw eigen zin, in iedere opstelling leverbaar.

Cascando wandpanelen
De geluidsabsorberende wandpanelen bestaat uit een reeks kleurrijke wandpanelen die door de verschillende vormen en afmetingen een decoratieve en functionele functie hebben. De kunnen gebruikt worden als garderobe, tijdschrifthouder of memopaneel. Cascando wandpanelen maken uw werkomgeving nog persoonlijker.

Wilt u meer informatie over de producten van Cascando? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Cascando zitelementen Heering Office.jpg
Cascando kantoorinterieur Heering Office.jpg
Cascando kantoormeubels Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy