Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Castelijn

 

Heering Office levert alle producten van Castelijn.

Castelijn is een familiebedrijf dat al sinds 1958 eigentijds meubilair produceert dat voor 100% in Nederland is ontworpen. Het grootste deel van de grondstoffen, hout fineer, massief hout en houtproducten, is te danken aan de natuur en vanzelfsprekend draagt Castelijn de natuur een zeer warm hart toe. In de productieruimte van Castelijn worden de afvalstromen strikt gescheiden, waarbij het houtafval wordt hergebruikt in een moderne houtverbrandingsinstallatie. Hiermee wordt het verbruik van fossiele brandstoffen gereduceerd tot nul. Op het gebied van het reduceren van andere afvalstoffen zoals lijm- en verfresten zijn er ook maatregelen genomen zodat dit afval tot een minimum is beperkt. Verpakkingsmateriaal wordt gerecycled en meubels worden in herbruikbare dekens ingepakt.

De meubels van Castelijn zijn van hoogwaardig design en geschikt voor kantoorinrichting. De collectie bestaat uit kantoorkasten, tafels, bureaus en vergadertafels, welke uitsluitend door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen.


Castelijn kasten
De eigentijdse kasten van Castelijn worden al sinds 1958 geproduceerd en beschikken over een strakke vormgeving. Er is een ruime keuze uit hangende kasten, open boekenkasten, hoge of lage kasten, kasten op één poot en opvallende kasten die qua vorm de aandacht trekken. Heering Office levert de ruime collectie Castelijn kasten.
Meer opbergmeubilair

Castelijn tafels
De Castelijn tafels hebben strakke, abstracte en nonchalante vormen en zijn bestelbaar in een legio maten, kleuren en uitvoeringen. De op het eerste gezicht strakke salontafels beschikken over verborgen opbergmogelijkheid en door middel van een strokentafel kunt u uw unieke tafel samenstellen.

Castelijn directiemeubelen
Bij de collectie Castelijn bureaus heeft u ruime keuze uit modellen. Kies voor bureaubladen uit één stuk voor een strakke uitstraling of juist voor markante bladvormen waarbij steeds asymmetrische bladen worden gebruikt. Eenvoud gecombineerd met de kracht van detail zorgen voor een bijzondere combinatie die in iedere kantooromgeving past.
Meer directiemeubilair

Castelijn vergadertafels
Castelijn vergadertafels staan bekend om de vloeiende vormen en flexibiliteit, waardoor de vergaderruimte tot een nieuwe dimensie wordt getrokken. De verschillende soorten bladen, poten en kleuren bieden u de mogelijkheid om een vergadertafel te creëren die past in uw kantooromgeving.
Meer vergadertafels

Wilt u meer informatie over de producten van Castelijn? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Castelijn kantoormeubels Heering Office.jpg
Castelijn kantoormeubilair Heering OFfice.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy