Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Davant

 

Heering Office levert alle producten van Davant.

Een functionele ruimte hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook inspireren, identiteit uitdragen of sfeer bepalen. De inrichting van zo’n ruimte is dan meer dan de optelsom van afzonderlijke meubelen; wat stoelen en een bank.

Davant creëert met eenvoudige elementen zitvormen op maat. Met een andere kijk op zitten, ontwerpen en produceert Davant zitmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen. Gevormd naar, en passend in de ruimte. Creaties die door hun eigenheid en toepasbaarheid individueel of samen een meerwaarde vormen. De ruimte niet alleen vullen, maar ook volmaken, en daardoor meer bieden dan zitten alleen. Davant geeft niet alleen de ruimte. Davant maakt de ruimte.

Davant akoestische meubelen
De akoestische stoelen van Davant zijn strak vormgegeven en biedt de gebruiker een stuk privacy zoals gewenst bij een telefoongesprek. De Davant akoestische stoel staat garant voor een comfortabele zitplek en is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Davant banken
Een aantal van de Davant banken zijn een onderdeel van een serie, bestaande uit een bank, fauteuil en eetkamerstoel. De verschillende vormen, van dikke armleuningen en houten poten tot een hoge rug of een brede zitting, zorgen voor een actieve, rustige of kindvriendelijke bank. Davant beschikt over een heel aantal banken, waardoor er altijd een bank is die binnen uw budget, stijl en kantoorinrichting past.

Davant eetkamerbanken
Davant beschikt over een drietal eetkamerbanken, allen met een hoge rugleuning waardoor lang zitten aangemoedigd wordt. De eetkamerbanken van Davant zijn ideaal voor in de kantine of het bedrijfsrestaurant of als sierlijk zitelement in een moderne kantooromgeving. Ook voor aula’s in scholen zijn de Davant eetkamerbanken zeer geschikt. Bijvoorbeeld om een uit te blazen na een lange dag school!

Davant fauteuils
Bent u op zoek naar meubels met een huiselijke sfeer, die bijzonder comfortabel zijn en de ruimte vullen met strakke vormen? Kies dan voor de fauteuils van Davant. Het tijdloos design, karakteristieke uitstraling en sierlijke vormen zorgt voor een zithoek die functioneert in zorgomgevingen, ontvangstruimtes of scholen.

Davant hockers
De Davant hockers zijn leverbaar in verschillende varianten en zijn met name bruikbaar als extra zitplek, tafel of in de lange uitvoering als bankje. Kies voor een vierkante, ronde of rechthoekige vorm. De hockers van Davant zijn leverbaar in egale kleuren en bijzondere (kinder)prints, waardoor het ideaal te gebruiken is bij ruimtes waar kinderen centraal staan.

Davant kindermeubelen
Heering Office levert alle Davant kindermeubelen. De collectie kindermeubelen begint met de hockers zoals hierboven genoemd en breidt zich uit met stoeltjes, bankjes en een bijzondere oorfauteuil. De modellen zijn leverbaar in verschillende vrolijk gekleurde stoffen,w aardoor ze een leuke toevoeging zijn op de inrichting.

Wilt u meer informatie over de producten van Davant? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Davant stoelen Heering Office.jpg
Davant eetkamerbank Heering Office.jpg
Davant kindermeubilair Heering Office.png
Davant kantoormeubilair Heering Office.png
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy