Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Diensten

Heeft u hulp nodig bij de invulling van een nieuwe inrichting van uw werkomgeving, het organiseren van de tijdsplanning door middel van projectmanagement of het kiezen van meubels op maat? De adviseurs van Heering Office bieden u de mogelijkheid om dit alles voor u te verzorgen. Ook wanneer u op zoek bent naar een zit- & werkplekinstructie bij u op de werkvloer zijn de adviseurs van Heering Office de juiste keuze.

Voor uiteenlopende kantoorartikelen zoals toners en cartridges, schrijfwaren en facilitaire artikelen kunt u een bezoek brengen aan de online shop van Heering Office.

Bent u op zoek naar een uitgebreid en uitgewerkt interieurontwerp? Heering Office werkt samen met de interieurarchitect van Studio3036. Een jong en hip ontwerpbureau die u de mogelijkheid biedt om de totaalinrichting van uw pand uit te werken en aan u te presenteren door middel van visualisaties in 2D en 3D.

Voor naamplaten, stempels en bewegwijzering kunt u terecht bij Helder Graveren. Een betrouwbaar en meedenkende onderneming waar Heering Office ook mee samenwerkt. 

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

 

Diensten

Het nieuwe werken
2D & 3D visualisaties
Interieurbouw
Projectmanagement
Restylen inrichting
Technische- en logistieke dienst
Zit- & werkplekinstructie
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy