Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Zit- & werkplekinstructie

uploads/diensten/crops/Heering Office zitplekinstructie1.jpg
uploads/diensten/crops/Werkplekinstructie en zitplekinstructie.jpg
uploads/diensten/big/Zit en werkplekinstructie Heering Office.jpeg
uploads/diensten/thumbs/Heering Office zitplekinstructie1.jpg
uploads/diensten/thumbs/Werkplekinstructie en zitplekinstructie.jpg
uploads/diensten/thumbs/Zit en werkplekinstructie Heering Office.jpeg

Zitplekinstructie
Voor een productieve werkplek is het belangrijk dat uw bureaustoel goed is afgesteld op uw lichaam en de rest van uw werkplek op de juiste manier is ingesteld. Zelfs de beste bureaustoel werkt niet in uw voordeel als deze niet correct is ingesteld. Schaft u bij Heering Office een ergonomische bureaustoel aan, dan verzorgen wij een zit- en werkplekinstructie op uw werkplek waarbij u bovendien uw persoonlijke werkplekpaspoort ontvangt. Dit is een persoonlijk documentje waarin wij samen met u de individuele instellingen van uw werkplek opslaan, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte.Zithoogte bureaustoel
De zithoogte van uw bureaustoel is dusdanig dat de hoek tussen boven- en onderbeen een hoek van 90 graden vormt, of dat de zitting van de bureaustoel gelijk is aan uw knieholte. Op die manier zijn uw bovenbenen horizontaal. Het is van groot belang dat u uw voeten op dat moment haaks op de grond kunt plaatsen.

Zitdiepte bureaustoel
De lengte van uw bovenbeen is van belang bij het instellen van de zitdiepte van uw bureaustoel. Neem achterin uw stoel plaats en zorg dat uw bekken de bekkensteun aanraakt. Zit uw knieholte niet tegen uw bureaustoelzitting gekneld? Dan heeft uw knieholte nog voldoende ruimte voor doorbloeding en kunt u uw werk prima verrichten.

Rughoogte bureaustoel
De rughoogte van uw ergonomische bureaustoel moet voldoende druk geven, zodat de onderrug genoeg steun ontvangt. De adviseurs van Heering Office letten bij de rughoogte van uw bureaustoel op de vorm en lengte van uw rug, zodat u met een rechte rug in uw bureaustoel zit, zoals u ook rechtop staat. Om volledig in balans te zitten is het belangrijk dat uw bureaustoel in de dynamische stand staat ingesteld en dat uw gewichtsinstelling op uw lichaam is afgesteld. Voldoende steun biedt een ontspannen zithouding.

Werkplekinstructie
Voor een productieve werkplek is het van belang dat uw ergonomische bureau zodanig is ingesteld dat het in overeenstemming is met de hoogte van uw bureaustoel en de afstand tot uw scherm. Wij verzorgen uw werkplekinstructie en noteren uw persoonlijke gegevens in uw werkplekpaspoort.Hoogte bureaublad
De adviseurs van Heering Office zorgen er bij uw werkplekinstructie voor dat uw bureaublad op zo’n manier is ingesteld dat de hoogte van uw ergonomische bureau op gelijke hoogte is met de bovenzijde van uw zojuist ingestelde armleggers van uw ergonomische bureaustoel. De horizontale lijn van uw armen die daardoor ontstaat, creëert een ergonomisch verantwoorde werkplek. 

Afstand tot beeldscherm
Ook de afstand naar uw beeldscherm en de hoogte hiervan werkt mee aan een positieve werkomgeving. De optimale kijkafstand hangt af van de grootte van uw beeldscherm en een goed ingestelde kijkhoek ligt tussen de 20 en 22°. 

Meer weten?
De adviseurs van Heering Office verzorgen graag een zitinstructie of werkplekinstructie bij u op locatie. Heeft u nog vragen over zit- en werkplekinstructies of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

 

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy