Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Technische- en logistieke dienst

uploads/diensten/big/bus2.jpg
uploads/diensten/big/bus.jpg
uploads/diensten/big/Technische en logistieke dienst Heering Office(2).jpg
uploads/diensten/thumbs/bus2.jpg
uploads/diensten/thumbs/bus.jpg
uploads/diensten/thumbs/Technische en logistieke dienst Heering Office(2).jpg

De technische en logistieke dienst van Heering Office staat garant voor betrouwbaarheid, ouderwetse service en kwaliteit. De logistieke medewerkers nemen u alle zorg uit handen als het gaat om het inhuizen van uw nieuw aangeschafte kantoor- of projectinrichting. U bent verzekerd van een vakkundige installatie en montage van de kantoormeubelen, waarbij gemaakte afspraken als uitgangspunt dienen.

Onze afdeling logistiek laat alles volgens planning verlopen. Ook tijdens de inhuizing en oplevering heeft u één aanspreekpunt van Heering Office die volledig op de hoogte is van uw project en waarbij u met al uw vragen terecht kunt.

Ook voor reparaties van bestaand meubilair of kantoormachines kunt u bij de technische dienst van Heering Office terecht. Onze vakmannen hebben een gedegen kennis van de meest uiteenlopende soorten meubilair en kantoormachines en repareren snel en vakkundig zodat u weer verder kunt met uw werk!

Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de technische en logistieke dienst van Heering Office of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy