Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Restylen inrichting

uploads/diensten/crops/Restylen inrichting Heering Office_(1).jpg
uploads/diensten/crops/Heering Office restylen inrichtingen.jpg
uploads/diensten/thumbs/Restylen inrichting Heering Office_(1).jpg
uploads/diensten/thumbs/Heering Office restylen inrichtingen.jpg

Ook voor advies of een complete restyling van een bestaande ruimte kunt u terecht bij Heering Office. De samenwerking met de interieurarchitect van Studio Heering zorgt voor een ontwerp met daarin al uw wensen en voorkeuren verwerkt. Uw interieur krijgt een geheel ander uiterlijk door middel van nieuw kleurgebruik, meubels en aanpassingen in het bestaande interieur.

Een goed advies begint altijd met een goed gesprek. De adviseurs van Heering Office luisteren naar uw behoeften en wensen en zorgen samen met u voor nieuwe mogelijkheden en ideeën. Ze besteden veel aandacht aan de bestaande interieurelementen en zorgen met de komst van nieuwe elementen voor een aantrekkelijke werkomgeving. Een werkomgeving die het mensen mogelijk maakt om hun werk onder comfortabele omstandigheden optimaal uit te voeren, zal er mede voor zorgen dat zij het beste uit zichzelf halen.

De aanpak van Heering Office in samenwerking met Studio Heering is gebaseerd op een goede mix van kwaliteit en snelheid en naast 2D vormgeving ontwerpt de interieurarchitect ook in 3D. De keuze voor een zakelijk interieuradvies voor uw kantoorinrichting of werken in huiselijke sfeer wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

Meer weten? De showroom aan de Zoutmanstraat 30-36 in Den Haag geeft u een duidelijk inzicht in de vele mogelijkheden die Heering Office u biedt. Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het restylen van uw huidige inrichting of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy