Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Interieurbouw

uploads/diensten/crops/Interieurbouw en projectinrichting Heering Office.jpg
uploads/diensten/crops/Heering Office interieurbouw.jpg
uploads/diensten/thumbs/Interieurbouw en projectinrichting Heering Office.jpg
uploads/diensten/thumbs/Heering Office interieurbouw.jpg

Het enthousiaste en creatieve team van Heering Office beschikt over alle kennis van verschillende branches, waardoor het advies en de interieurbouw een zeer persoonlijk insteek krijgt. De adviseurs zijn zich er van bewust dat advies en ontwerp van maatmeubelen een belangrijke stap zijn in het proces naar een perfecte uitstraling per bedrijf, winkel of instelling. Heering Office zorgt voor totaal op maat gemaakte interieurontwerpen, waardoor er maximaal gebruik van het eindresultaat wordt gemaakt. 

Heering Office levert u maatmeubilair zoals kantoormeubilair, horecameubilair en zorgmeubilair. Ook op het gebied van verlichting, opbergen en kastenwanden beschikt Heering Office over een uitgebreide kennis.

Ook bij het maatwerk zorgt Heering Office voor een goed verloop van het project. Vanaf het brainstormen, tot het ontwerpen en het inhuizen en monteren kunt u rekenen op service zoals u dat graag ziet. Heering Office neemt de logistiek uit handen en zorgt voor een oplevering waarbij eventuele opmerkingen en afwerkpunten centraal staan.

Meer weten? De showroom aan de Zoutmanstraat 30-36 in Den Haag geeft u een duidelijk inzicht in de vele mogelijkheden die Heering Office u biedt. Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot interieurbouw of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy