Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Projectmanagement

uploads/diensten/crops/Projectmanagement Heering Office(1).jpg
uploads/diensten/crops/Heering Office projectmanagement overlegfase.jpg
uploads/diensten/thumbs/Projectmanagement Heering Office(1).jpg
uploads/diensten/thumbs/Heering Office projectmanagement overlegfase.jpg

Heering Office neemt al uw zorgen uit handen, ook als het gaat om een totaalproject van concept tot uitvoering. Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van het project. Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij een stappenplan voor uw project gebaseerd op uw wensen en eisen. De interieurarchitect van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt. 

Heering Office Project stappenplan:
Stap 1: Brainstormen
Samen met onze interieurarchitecten creëren wij een passend concept dat aansluit bij uw wensen en vertalen dit naar een uitgebalanceerd ontwerp voor uw werkomgeving. Uw input, zoals visie, budget en persoonlijke ideeën zijn leidend voor het ontwerp.

Stap 2 : Ontwerpen
Met uw input gaat de interieurarchitect van Studio Heering aan de slag. Uw visie wordt vertaald naar een interieurconcept welke een leidraad vormt voor het gehele ontwerp. Het interieurconcept krijgt vorm in presentaties, 2D en 3D tekeningen en impressies, producten en kleurenpaletten.

Stap 3 : Offreren
De binnendienst van Heering Office zet het ontwerp van de interieurarchitecten om in een overzichtelijke offerte.

Stap 4 : Projectmanagement
Heering Office bewaakt de rode draad van het totale project. Door het bijwonen van bouwvergaderingen, waarbij alle uitvoerende partijen aanwezig zijn, zorgen wij ervoor dat alle facetten van het project naadloos in elkaar overlopen.

Stap 5 : Inhuizen en monteren
Ons vakkundige technische en logistieke dienst neemt na het afronden van alle bouwtechnische aspecten de plaatsing, installatie en montage voor hun rekening. Ook tijdens dit proces heeft u steeds één aanspreekpunt bij Heering Office.

Stap 6 : Opleveren
Nadat de montagewerkzaamheden zijn afgerond, vindt er een interne vooroplevering plaats, waarbij door onszelf de laatste afwerkpunten worden geïnventariseerd. Na afronding hiervan vindt samen met u de definitieve oplevering en overdracht plaats.

Stap 7 : After sales en service
Na afronding van het project is er nog regelmatig contact om na te gaan of alles naar wens is. In deze fase is het belangrijk om te kijken of alle medewerkers de nieuwe kantoormeubelen goed gebruiken. Ons logistieke team staat voor u klaar om eventuele problemen op te lossen.

Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot projectmanagement of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of maak gebruik van de 'Bel mij' button, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy