Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Drentea

 

Heering Office levert alle producten van Drentea.

Drentea ontwerpt, produceert en levert haar producten binnen een geschakeld en gesloten systeem. Hierbij vinden alle grondstoffen hun weg in dezelfde of een andere cyclus. Drentea werkt in de volgende fases: grondstoffen - ontwerp - productie - gebruik - hergebruik - recycling. De focus ligt op een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van materialen en gebruikte grondstoffen. Het ontwerpproces legt hiervoor al de basis: modulair en uitwisselbaar, 'zero-based design' en minimaal materiaalgebruik, eenvoud in montage en demontage, geschikt voor een tweede leven en functioneel hergebruik na gebruiksfase.

Drentea werken 
Van werken aan een T-pootsysteem tot een 4-pootsbureau of een zit-sta bureau; Heering Office levert alle mogelijke bureaus van Drentea die in hedendaagse kantooromgevingen worden toegepast. Aanvullend op de Drentea bureaus zijn er verschillende accessoires leverbaar. Van geperforeerde scheidingswanden, monitorarmen en kabelgoten tot aansluitsnoeren en stekkerdozen. Al deze bureauaccessoires zorgen voor een volledig ingerichte werkplek.
Drentea bureaus

Drentea opbergen
Drentea beschikt over een veelzijdig assortiment opbergmeubilair. Van schuifdeurkasten, 2-deurskasten en jaloeziedeurkasten tot ladeblokken, zitelementen en apothekerskasten. Al deze Drentea kasten beschikken over diverse oplossingen om te archiveren en zijn leverbaar in verschillende afmetingen, waardoor er een zeer functionele werkplek gecreëerd wordt.
Drentea opbergmeubilair

Drentea vergaderen
Heering Office levert al het vergadermeubilair van Drentea. De verschillende vergaderlijnen bieden u de mogelijkheid om de gewenste uitstraling in een vergaderzaal of vergaderruimte te verwezelijken. Kies voor de robuuste vergaderlijn, welke gekenmerkt wordt door het 38 mm dik blad, of voor de ranke rechte poot, welke een ruime variatie aan bladtypes biedt.
Drentea vergadermeubilair

Drentea akoestiek
De akoestische oplossingen van Drentea zorgen ervoor dat de geluidsdruk in grote, open ruimtes tot een comfortabel niveau teruggebracht worden. Van geperforeerde armaturen, scheidingswanden en gestoffeerde wandpanelen; Heering Office levert alle akoestische oplossingen van Drentea.
Meer akoestiek

Drentea ergonomie
Alle producten van Drentea zorgen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek en werkplekomgeving. Bij ergonomie staat de relatie tussen de mens en zijn omgeving centraal en het beslaat het gehele gebied van een goed ingesteld bureau tot aan een ergonomische vergaderomgeving. De producten van Drentea dragen bij aan een ergonomische en gezonde werkplek, waar u professioneel aan de slag kunt.
Meer ergonomie

Wilt u meer informatie over de producten van Drentea? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

 

 

Drentea1 kantoormeubilair Heering Office copy.jpg
Drentea kantoormeubelen Heering Office(1).jpg
Flightdesk-450x450.jpg
Piqniq-4-450x450.jpg
kast.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy