Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

EOL

 

Heering verkoopt alle producten van EOL.
EOL is een Franse producent van flexibele totaaloplossingen voor kantoorinrichtingen.
 

Gebruiker centraal
Bij EOL staat de gebruiker centraal in elk inrichtingsproject. Het vermogen zich thuis te voelen op het werk, zorgen voor een breder gevoel van welzijn, motivatie en doeltreffendheid op de werkvloer. Een kantoorinrichting moet rekening houden met de individuele behoeften binnen de groep, maar ook met strategische veranderingen van het bedrijf in de toekomst.

Creatie en design
EOL ontwerpt stijlvol meubilair, rekening houdend met de behoeften van de klant en haar identiteit. Essentieel zijn niet alleen design, materiaalkeuze, ruimte en functies maar ook het vinden van een oplossing voor de perfecte kantoorinrichting.

Ontwikkeling
Door het ontwikkelen van prototypes geeft het studiebureau van EOL de klant de mogelijkheid, tijdens het creatief proces en dus voor de eigenlijke productie, haar goedkeuring te geven wat de kwaliteit van het project betreft. Deze fundamentele stap staat garant voor de conformiteit van het resultaat.

EOL en ergonomie
Alle producten van EOL zorgen voor een ergonomische verantwoorde verplekomgeving en dragen bij aan een gezonde werkplek waar u professioneel aan de slag kunt. Bij ergonomie staat de relatie tussen de mens en zijn omgeving centraal, met andere woorden: een aangepaste en goed ingestelde werkomgeving werkt positief op de mens, zijn gemoedstoestand en dus ook op de (werk)prestaties. Meer ergonomie

Duurzaamheid
De Eol groep hanteert sinds meerdere jaren een beleid van duurzame ontwikkeling om actief deel te nemen aan de positieve ontwikkeling van onze maatschappij. Respect voor het milieu en het continu werken aan de bescherming ervan, is een prioriteit voor EOL. EOL wil een 'schoon' bedrijf zijn en de toekomst veiligstellen.

Wilt u meer informatie over de producten van EOL? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.
 

EOL directiemeubilair.jpg
EOL samenwerkingsmodule.jpg
EOL draaideurkast.jpg
EOL ergonomisch meubilair.jpg
EOL meeting.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy