Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Ergocorner, beleef de ergonomie

Wij willen ergonomie met beleving combineren!
 

Ergonomie
Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product, ruimte of werkplek zijn. Ergonomie dringt door in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties. Het woord is afgeleid van de Griekse woorden ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet) en moet ervoor zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de werknemers voorop staat.

Ergonomische werkplek
Bij veel bedrijven is de werkplek vaak niet afgestemd op de medewerker en de werkzaamheden; dit gaat ten koste van prestaties. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de ergonomische werkplek. Het verbeteren hiervan zal resulteren in een ergonomisch betere uitgangspositie voor gezond werken! Eenvoudige tips en kleine aanpassingen leiden vaak tot grote veranderingen met direct merkbaar resultaat.


Werkplekonderzoek
De gemiddelde mens bestaat niet. Dat betekent dat de werkplek individueel aangepast moet worden. Hoe beter de werkplek is aangepast aan de individuele werknemer en zijn werkzaamheden, hoe beter de uiteindelijke prestaties zullen zijn. Onze adviseurs kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. U krijgt hierbij ook een persoonlijk werkplekpaspoort. Dit is een document waarin de individuele instellingen van uw werkplek staan genoteerd, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte. Heeft u eenmaal de juiste ergonomische werkplek gevonden dan staan onze adviseurs voor u klaar om u een zit- en werkplekinstructie te geven zodat uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau op de juiste standen staan ingesteld.
 

     


Beleving
Bij Heering Office willen wij u de ergonomie laten beleven in onze ergocorner. Hier kunt u ervaren en  voelen hoe uw lichaamshouding en werktechnieken kunnen worden verbeterd. Probeer onze ergonomische bureaustoelen aan onze ergonomisch bureaus en ervaar hoe u uw houding kunt verbeteren. Dit alles uiteraard in combinatie met onze ergonomische producten, zoals een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord en een laptopstandaard. Deze producten dragen nl. in belangrijke mate bij aan uw ergonomische werkomgeving.

Kom, zie, probeer en beleef de ergonomie in onze ergocorner!

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy