Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Ergonomische bureaustoelen

Verkeerde zithouding
Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Deze verkeerde zithouding geeft de spieren in eerste instantie rust. Maar na een tijdje kan men behoorlijke klachten krijgen: rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding. Een beter leven begint met gezond zitten


Ergonomische bureaustoel
In onze ergocorner kunnen wij u een groot aantal ergonomische bureaustoelen conform de NPR1813-norm  laten zien. De Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR geeft aanwijzingen om op een verantwoorde wijze administratieve ruimten en kantoren in te richten. Naast een toelichting op Europese normen, geeft de NPR een gewenste maatvoering voor de Nederlandse situatie. In NPR 1813 wordt een toelichting gegeven op de Europese normen voor kantoorstoelen, de NEN-EN 1335-serie. In deel 1 van deze serie staan de eisen voor afmetingen van kantoorstoelen. Een stoel gefabriceerd volgens deze eisen van deze norm is voor slechts 50% van de Nederlandse beroepsbevolking geschikt. In NPR 1813 wordt daarom de term ‘Nederlandse werkstoel’ gelanceerd. De Nederlandse werkstoel heeft een maatvoering die het mogelijk maakt dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking optimaal gebruik kan maken van de kantoorstoel.
 

Kom langs!

Onze ergonomische bureaustoelen voldoen aan de NPR1813-norm en laten u gezond zitten.Tijdens het zitten scharnieren vooral uw knieën en bekken. Onze zitoplossingen scharnieren op exact dezelfde plaatsen. Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. Ook kunnen wij ergonomische bureaustoelen laten zien die geschikt zijn voor werken op verschillende hoggtes of aan een ergonomisch bureau. Kom langs om proef te zitten en voor een vrijblijvend advies op maat! De adviseurs van Heering Office verzorgen bij u ook op de werkplek een zit- en werkplekinstructie. Op die manier is uw werkplek optimaal ingesteld en afgestemd op de actuele taken.

Bel ons via 070-345 29 02 of gebruik de 'bel-mij' button dan bellen wij u terug voor een afspraak.


U vindt hier een overzicht met enkele voorbeelden uit de ruime collectie ergonomische bureaustoelen.
 

HAG bureaustoel Heering huislijn RH bureaustoel SEDUS bureaustoel

 

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy