Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

FP Collection

 

Heering Office levert alle producten van FP Collection.

FP Collection staat voor Furniture for Professionals. De ruime collectie wordt gekenmerkt door de strakke lijnen en vormen en krijgen daardoor een bijzondere uitstraling.

Stoelen
De collectie stoelen van FP Collection lopen uiteen van gestoffeerde stoelen, houten stoelen en kunststof stoelen tot klapstoelen en bureaustoelen. Alle FP Collection modellen zijn bestelbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. Met armleuningen, zonder armleuningen, vierpoot of tweepoot, brede rugleuning of niet.. De FP Collection stoelen zijn zo gevarieerd dat er altijd wel een stoel tussen zit die past bij uw wensen.

Barkrukken
De futuristisch gevormde barkrukken van FP Collection hebben een strakke uitstraling en zijn bestelbaar in kunststof, leer en hout. Door het aanpassen van één onderdeel krijgt de barkruk een hele andere look en is het gemakkelijk aan te passen aan de huidige sfeer binnen uw werkomgeving.

Fauteuils
De industriële fauteuils van FP Collection beschikken over een design wat meerwaarde geeft aan de producten en aan uw werkomgeving. Ook de FP Collection fauteuils staan bekent om hun futuristische, strakke vormen. De kleurmogelijkheden zijn oneindig. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met leer en een houten afwerking als u op zoek bent naar een strakke maar gemoedelijke sfeer.

Tafels
De FP Collection tafels bestaat uit lage tafels, bijzettafels, statafels en tafels die te gebruiken zijn in bedrijfskantines en vergaderzalen. Van een bistrotafel tot een prachtig houten tafel die de vergaderruimte helemaal af maakt, de FP Collection tafels zijn voor iedere situatie geschikt.

Verlichting
De strakke vormen van de FP Collection lampen zijn een aantrekkingskracht voor aandacht. De collectie bestaat uit hanglampen, staande lampen, wandlampen en bureaulampen.

Wilt u meer weten of de producten van FP Collection? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

FP Collection kantoorinterieur buiten Heering Office.jpg
FP Collection kantoormeubelen buiten Heering Office.png
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy