Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

HAG

 

Heering Office levert alle producten van HAG.

HAG's visie op het milieu is een pleidooi voor duurzaamheid. Om milieuvriendelijke producten te produceren worden vijf basisprincipes gevolgd: licht in gewicht, weinig componenten, goede materialen, lange levensduur, cradle-to-cradle.

“Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie” aldus HAG dat deel uitmaakt van Scandinavian Business Seating, Scandinavië’s toonaangevende groep op het gebied van design en productie van bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. De stoelen van HAG zijn ontworpen om u te stimuleren uw hele lichaam te bewegen, zonder er bij na te denken. Hiervoor heeft HAG het unieke Balanced Movement Mechanism bedacht. In een HAG stoel kantelt de voorkant van de zitting omhoog wanneer u achterover leunt, en omlaag wanneer u voorover leunt. Hierdoor worden uw enkels en kuitspier gestimuleerd om te bewegen, waardoor de bloedcirculatie in uw hele lichaam verbetert. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u efficiënter werken.

HAG bureaustoelen
De originele en trendzettende HAG bureaustoelen zijn een perfecte toevoeging aan uw werkplek, omdat ze de beste zitoplossing bieden voor een dynamische werkomgeving. De HAG bureaustoelen sporen aan tot bewegen, wat van groot belang is voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. De collectie HAG bureaustoelen zijn te bestellen in verschillende maten, kleuren en afwerkingen.
Meer bureaustoelen

HAG vergaderstoelen
Een HAG vergaderstoel zorgt voor een fijne vergadering. Het zitcomfort is optimaal door middel van de vorm van de HAG vergaderstoelen. Kies uit verschillende stijlen en kleuren om de vergaderstoel perfect te laten aansluiten op de huidige vergaderomgeving. De HAG vergaderstoelen zijn ook gemakkelijk te gebruiken als bezoekersstoel.

HAG accessoires
HAG beschikt over een aantal accessoires die het bewegen op kantoor nog meer aansporen. De HAG voetensteun is dynamisch, biedt extra vloerhoogte en activeert de bloedcirculatie, terwijl uw voetzolen op een prettige manier gemasseerd worden. De HAG voetenring biedt uw voeten een dynamisch en prettige zitcomfort en is ideaal voor zit-sta werkplekken en hoog zittende werknemers.

Wilt u meer informatie over de producten van HAG? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

HAG kantoormeubilair Heering Office.jpg
HAG bureaustoelen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy