Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Heering huislijn

 

Heering Office levert ook haar eigen Heering Huislijn!

Onze huislijn biedt u een zeer compleet assortiment,van functioneel en praktisch tot eigentijds en design kantoormeubilair. Daarbij staan wij garant voor een echte scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien staan wij borg voor korte levertijden en complete en verzorgde uitleveringen. Het overgrote deel van ons huislijn assortiment wordt conform ISO 9001 en ISO 14001 normering geproduceerd. Dit betekent dat er gelet wordt op het verminderen van afval, hergebruik van materialen en vermindering van CO2 uitstoot.

Heering Huislijn bureaus
De bureaulijnen van Heering Huislijn bestaan uit een basislijn, strakke en praktische bureaus, projectbureaus die geschikt zijn voor individueel werk of in teamverband en bureaus met een strak design. Alle bureaus behoren tot een lijn die uitgebreid kan worden door middel van het toevoegen van kasten, aanbouwtafels, ladenblokken en accessoires die uw werkplek nog meer optimaliseren.
Meer bureaus

Heering Huislijn bureaustoelen
Het zeer complete assortiment van de Heering Huislijn bureaustoelen staat garant voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De bureaustoelen zijn geschikt voor de normale werkplek en bieden een goede ondersteuning voor de rug. Er zijn diverse frames mogelijk per bureaustoel en de variatie in stoffen is aanzienlijk.
Meer bureaustoelen

Heering Huislijn zitmeubilair
De collectie zitmeubilair van Heering Huislijn bestaat uit vergaderstoelen, kantinestoelen, barstoelen, fauteuils en banken. Alle producten zijn scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Een ander groot voordeel is dat de producten zo worden gemaakt dat er minder afval aan te pas komt, materialen hergebruikt worden en de CO2 uitstoot verminderd.
Meer vergaderstoelen
Meer kantinestoelen

Heering Huislijn ontvangstbalies
Heering Huislijn biedt een compleet programma aan balies en bijbehorende kasten die zorgvuldig zijn samengesteld uit verschillende vormen en materialen welke een perfecte combinatie bieden tussen functionaliteit en design. De brede keuze Heering Huislijn balies bieden organisaties een mogelijkheid om een uitstraling te creëren die bij het bedrijf past.
Meer ontvangstmeubilair

Heering Huislijn verlichting
Licht is een belangrijk aspect tijdens het creëren van een goede sfeer die op een positieve manier de gezondheid, productiviteit en stemming beïnvloed binnen een organisatie. Het zorgvuldig samengesteld Heering Huislijn assortiment verlichting past perfect in kantooromgevingen. Kies uit tafellampen, vloerlampen of hanglampen om uw werkomgeving te optimaliseren.
Meer verlichting

Heering Huislijn scheidingswanden
De scheidingswanden van Heering Huislijn bieden een ideale oplossing voor open kantooromgevingen. Ze creëren meer privacy en zorgen voor meer concentratievermogen. De Heering Huislijn scheidingswanden zijn bestelbaar in verschillende kleuren en afmetingen en zijn bruikbaar als fraaie oplossing voor de achterkant van kasten.

Wilt u meer informatie over de producten van Heering Huislijn? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Heering Huislijn bureaus(1).jpg
Heering Huislijn bureaustoel.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy