Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Herman Miller

 

Heering Office levert alle producten van Herman Miller.

Het beroemde Amerikaanse meubelmerk met haar hoofdkantoor in Zeeland, Michigan US, staat bekend als zeer innovatief op het gebied van hedendaags interieurmeubilair. Door o.a. te werken met bekende namen als Charles en Ray Eames ontstonden meubelstukken die internationale ontwerpklassiekers werden. Inmiddels is Herman Miller een wereldwijd bedrijf dat haar producten en diensten verkoopt via een groot dealernetwerk van bedrijven. Zoals Herman Miller zelf zegt: "U kunt ons overal vinden waar mensen werken, leven, leren en genezen."

Herman Miller staat ook voor duurzaamheid en ontwerpt voor herhaaldelijk gebruik door zo vaak mogelijk standaard onderdelen te gebruiken. Haar langetermijnnadruk op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie heeft al decennia aangetoond dat Herman Miller effectief ontwerpt met oog voor het milieu. Denk aan de vele klassieke Herman Miller meubels die zijn geproduceerd in de jaren '50 en nog steeds in gebruik zijn.

Herman Miller onderneemt, ontwikkelt en produceert sinds 2003 volledig volgens het duurzame Cradle to Cradle protocol. Elk product wordt ontworpen voor vele jaren betrouwbaar gebruik, voordat het, geheel of gedeeltelijk, wordt gerecycled als het eind van zijn lange werkzame leven is bereikt. Om bij deze recycling te helpen worden er demontage-instructies en recyclingmogelijkheden bij veel van de producten geleverd.

Herman Miller bureaustoelen
Iedere bureaustoel van Herman Miller heeft zijn eigen verhaal en herkenbaarheid. Van volledig instelbare bureaustoelen tot een eenvoudige bureaustoel als oplossing voor korte vergaderingen. De stoelen van Herman Miller zijn te gebruiken als aanvulling op uw thuiswerkplek of in kantoortuinen waar openheid vooraan staat.

Herman Miller staat voor gezond werken door middel van goed ingestelde bureaustoelen. Een goed ingestelde bureaustoel van Herman Miller biedt u de mogelijkheid om toch in beweging te blijven tijdens uw zittende werkzaamheden. De Mirra, de Aeron, de Embody en de Sayl zijn bekende werkstoelen van Herman Miller die stuk voor stuk garant staan voor optimale prestaties.
 
Wilt u meer informatie over de bureaustoelen van Herman Miller? Kom langs en laat u adviseren door onze adviseurs.

Of neem contact op via 070 – 345 29 02.

miller11.jpg
miller5.jpg
miller9.jpg
miller7.jpg
miller13.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy