Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting en projectinrichting

kantoorinrichting


Kantoorinrichting en projectinrichting


Heering Office neemt al uw zorgen uit handen als het gaat om uw kantoor- of projectinrichting. Of het nu gaat om een groot of een klein project; de levering van een enkele bureaustoel of de conceptmatige opzet voor uw nieuwe locatie. Organisaties zijn volop in beweging, waardoor de vraag naar locatie-optimalisatie steeds groter wordt. Organisaties moeten uitbreiden of hebben minder vierkante meters nodig vanwege flexibele werkplekken. Heering Office springt in op deze nieuwste ontwikkelingen op de markt van de kantoor- en projectinrichting en is u ook van dienst bij het zoeken naar uw nieuwe locatie.
 

Gaat het om projectmanagement van concept tot uitvoering? Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van het project. Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij een stappenplan voor uw project, gebaseerd op uw wensen en eisen.

De interieurarchitect van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt. 

Kortom, een productonafhankelijk advies, conform uw gewenste uitstraling en budget, samengesteld door de adviseurs van Heering Office, waarbij persoonlijk advies voorop staat. 

Zoekt u ergonomisch meubilair? In onze showroom hebben wij een ergocorner ingericht waar u ons ergonomische meubilair kunt zien en ervaren. Ook hebben wij allerlei ergonomische producten voor u klaarstaan die u kunt uitproberen.

Heeft u interesse gekregen in de producten en diensten die Heering Office u te bieden heeft? Kom langs in de showroom aan de Zoutmanstraat 30-36 in Den Haag of maak gebruik van de bel-mij button dan nemen wij contact met u op. Kijk hier voor onze referenties.

 

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy