Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Lourens Fischer

 

 

Heering Office levert alle producten van Lourens Fisher.

Lourens Fisher is al sinds 1993 een gerenommeerde meubelfabrikant die duurzaam designmeubilair ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Het ontwerpen en produceren van de producten gebeurt in Nederland, waardoor er snelle levertijden gehanteerd worden. Lourens Fisher is vooral gespecialiseerd in tafels, maar produceert ook kapstokken en folderstandaards. Het pure vakmanschap maakt de producten van Lourens Fisher architectonische en minimalistische designmeubelen die over de beste kwaliteit beschikken.

Lourens Fisher eettafels en vergadertafels
De hoge kwaliteit producten van Lourens Fisher staan bekent om de strakke lijnen en pure materialen. De collectie eettafels en vergadertafels loopt uit een van kleine, ronde tafels met een rvs poot tot massief houten tafels gemaakt van massief noten of eiken. Bent u op zoek naar een strakke maar chique tafel? Dan is de Lourens Fisher vergadertafel met een glazen tafelblad en stalen onderstel de tafel die u zoekt. Natuurlijk zijn de tafels van Lourens Fisher leverbaar in verschillende afmetingen.

Lourens Fisher salontafels
De futuristische vormen van de Lourens Fisher salontafels zijn erg opvallend, waardoor de producten een centrale plek in de werkruimte of ontvangstruimte krijgen. Op zoek bent naar een tafel die past bij uw organisatieidentiteit? Neem dan een kijkje in de ruime collectie Lourens Fisher salontafels. Ook hier staan de strakke lijnen centraal en is het mogelijk om een serie aan te schaffen, waardoor de meubelen één geheel vormen.

Lourens Fisher bijzettafels
De bijzettafels van Lourens Fisher zijn ideaal om bijvoorbeeld naast een bank, stoel of loungestoel te zetten. Alle bijzettafels zijn zo ontworpen dat ze elegant ogen en tegelijkertijd stabiel staan. Door de verschillende soorten bijzettafels biedt Lourens Fisher u de mogelijkheid om te kiezen tussen uiteenlopende stijlen. Van chroom en hout tot gekleurde bijzettafels die de ruimte een boost geven, de producten van Lourens Fisher zijn altijd een welkome toevoeging aan uw werkruimte.

Lourens Fisher garderobe
Op zoek naar een stijlvolle en stabiele kapstok met geintegreerde paraplustandaard? Dan is de kapstok van Lourens Fisher perfect voor u. De kapstok vormt een perfecte combinatie met de brochurestandaards van Lourens Fisher. Om de kapstok helemaal af te maken, kunt u kiezen voor de bijpassende kledinghanger. Deze is gebogen uit één stuk, wat hem zeer sterk maakt.

Lourens Fisher brochure opbergers
Heering Office levert alle brochurestandaards van Lourens Fisher. De brochurestandaards zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en materialen. OOk is het mogelijk om te kiezen voor een multifunctionele tafel, die tegelijkertijd ook als brochurehouder gebruikt kan worden. Niet veel ruimte maar toch op zoek naar een brochurehouder? Kies dan voor het wandsysteem van Lourens Fisher. Een perfecte oplossing voor het ordenen van uw documenten.

Wilt u meer informatie over de producten van Lourens Fisher? Neem dan gerust contact op via 070 – 345 29 02.

Lourens Fisher eettafel Heering Office(1).jpg
Lourens Fisher bijzettafel Heering Office(1).jpg
Laurens Fischer kantooroplossing Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy