Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Mikomax

 

Heering Office levert alle producten van Mikomax.

De producten van Mikomax zijn toonaangevens op het gebied van kantoor- en hotelinrichting. Mikomax heeft een uiteenlopende collectie directiemeubilair, werkplekmeubilair, opbergmeubilair en meubilair voor receptie- en conferenceruimtes. Mikomax produceert de producten op zo’n manier dat er rekening gehouden wordt met de ergonomische aspecten die van belang zijn bij het inrichten van uw werkplek.

Mikomax directie
Het hoogwaardige directiemeubilair van Mikomax beschikt over subtiele details en hoogwaardige materialen. De verschillende stijlen die Mikomax biedt, geven u de mogelijkheid om uw werkomgeving zo in te richten dat het volledig naar uw wens is. Mikomax directielijnen bestaan veelal uit een serie bureaus, vergadertafels, bijzettafels, bureauaccessoires zoals containers en bijpassende kasten.

Mikomax werkplekken
Werkplekken worden steeds flexibeler en een open kantoorruimte is tegenwoordig een must, maar bij deze nieuwe ontwikkelingen horen wel nieuwe meubels. De werkplekken van Mikomax spelen perfect in op de nieuwe trends. Denk aan duowerkplekken, losse tafels en zithoeken waar iedere werknemer plaats kan nemen om zijn of haar werkzaamheden te verrichten.

Mikomax opbergen
Het Mikomax kastenprogramma valt uitstekend te combineren met de werkplekken collectie en het directiemeubilair. Kies voor het kastenprogramma van Mikomax om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw kantoor. De collectie opbergmeubilair bestaat uit archiefkasten, ladenkasten, ladenblokken, garderobekasten en magazijnkasten.

Mikomax receptie
De moderne receptiemeubelen van Mikomax beschikken over een fris design en doordachte mogelijkheden met betrekking tot het volledig uitbreiden en afmaken van uw receptie. Mikomax receptiemeubilair bestaat uit een brede selectie van materialen, kleuren, combinaties en mogelijkheden, waardoor iedere receptie volledig voorzien wordt van de juiste meubelen.
Meer ontvangstmeubilair

Mikomax conferentie
De conferentietafels van Mikomax zijn in diverse maten en uitvoeringen bestelbaar en beschikken over een aantal slimme kabeloplossingen, waardoor u uw bekabeling gemakkelijk netjes kunt wegwerken. Ook zijn de mogelijkheden met betrekking tot conferentiestoelen oneindig. De ruime collectie Mikomax conferentiestoelen bestaat voornamelijk uit strakke stoelen met een stoere uitstraling.

Wilt u meer informatie over de producten van Mikomax? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Mikomax kantoorinrichting Heering Office.jpg
Mikomax kantoorinterieur Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy