Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Nice Price Office

 

Heering Office levert alle producten van Nice Price Office.

Nice Price Office bureaus
De bureaus van Nice Price Office hebben een eigentijdse, strakke vormgeving. De bureaus  zijn afgewerkt met een robuuste stootrand in de kleur van het blad, wat leverbaar is in verschillende kleurstellingen die variëren van klassiek tot modern. Nice Price Office bureaus kunnen worden geleverd in vaste hoogte en hoogte instelbaar door middel van een slinger of elektisch.

Nice Price Office bureaustoelen
Het uitstekende comfort en de moderne vormgeving zorgen voor bureaustoel die perfect bij uw werkplek past. De bureaustoelen van Nice Price Office beschikken over de juiste zithouding en passen qua vormgeving uitstekend bij de bureaus en vergadertafels. Nice Price Office levert ook vergaderstoelen.

Nice Price Office kantoortafels
De kantoortafels van Nice Price Office zorgen voor een rustieke uitstraling op uw kantoor, in de vergaderruimte of bij het entree. De tafels zijn leverbaar in verschillende modellen, waardoor er altijd wel een tafel tussen zit die bij uw kantoor past. Bovendien zijn de tafels in verschillende soorten blad- en onderstelkleuren te bestellen.

Nice Price Office kantoorstoelen
Nice Price Office beschikt over een ruime collectie kantoorstoelen, zoals vergaderstoelen, ontvangststoelen en conferentiestoelen. De stoelen zijn strak, tijdloos en multifunctioneel en vaak te bestellen met of zonder armleuning. De strakke designs van de Nice Price Office kantoorstoelen passen perfect in kantoren met een robuuste of juist een natuurlijke identiteit.

Wilt u meer weten over de producten van Nice Price Office? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Nice Price Office kantoorinterieur Heering Office.jpg
Nice Price Office kantoormeubilair Heering Office.jpg
Nice Price Office kantooroplossingen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy