Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

De organisatie Heering Office

Heering Office is op het gebied van kantoorinrichting, kantoorartikelen en ergonomie al sinds jaar en dag een bekende speler in de Haagse markt en daarbuiten. Heering Office ontzorgt al haar klanten voor hun gehele werkomgeving. Door de jaren heen heeft Heering Office zich ontwikkeld tot een gedegen partner die voor iedere fase waarin de klant zich bevindt betekenisvol kan zijn. Mede door de nauwe samenwerking met de interieurarchitect van Studio Heering kan de klant voor ieder facet van haar werkomgeving bij ons terecht.


Ons doel is om onze klanten professioneel en duurzaam te ontzorgen. Dat betekent dat wij op al uw huisvestingsvragen een antwoord hebben. Van één bureaustoel tot en met het maken en uitvoeren van een inrichtingsconcept voor uw complete inrichting. Eén van onze kernwaarden is: betrouwbaarheid. Wij willen voor u een betrouwbare partner zijn en bij ons geldt dus: afspraak is afspraak. Persoonlijk contact en concrete afspraken kenmerken onze service.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact op via 070 - 345 29 02 of kom langs in onze showroom aan de Zoutmanstraat 30-36 te Den Haag.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy