Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Palau

 

Heering Office levert alle producten van Palau.

Bij de producten van Palau staat het nieuwe werken steeds meer centraal. Het heeft een aanzienlijke invloed gehad op het hedendaagse werken in een kantoor, waardoor meubels een andere invloed en functie krijgen. Flexibele werkplekken en open, informele ontmoetingsplekken worden steeds vaker gebruikt. Palau speelt in op al deze ontwikkelingen en heeft een prachtige collectie meubilair.

Palau sofa’s en fauteuils
De collectie sofa’s van Palau bestaat uit banken die een perfecte vorm hebben en ook nog eens ingezet kunnen worden in kantooromgevingen die volgens het principe van het nieuwe werken werken. Ook de Palau fauteuils beschikken over de mogelijkheid om van normale fauteuil naar een functionele werkplek, waarbij je weinig last hebt van de omgeving, omgetoverd worden.

Palau stoelen
Stoelen van Palau staan voor strakke designs en vrolijke kleuren. De stoelen zijn bestelbaar in verschillende stoffen en per stoel is het mogelijk om het juiste soort onderstel te kiezen. Van een aantal Palau stoelen is een volledige serie te bestellen die allemaal dezelfde kenmerken bevatten. Denk hierbij aan (arm)stoelen, poefjes, barkrukken en eetbanken.

Palau tafels
Heering Office levert alle tafels van Palau; van koffietafels en bijzettafels tot eettafels en vergadertafels. De tafels hebben een bijzondere, strakke vormgeving waardoor ze echt de aandacht trekken in een ruimte. Palau beschikt ook over laptoptafels die u gemakkelijk kunt aanschuiven bij een van de functionele werkplekken die Palau creëert met haar sofa’s en fauteuils.

Palau kasten
Op zoek naar een kast die u zelf kunt indelen en die ook nog eens een eye-catcher is binnen uw werkomgeving? Kies dan voor het kastenprogramma van Palau. Creëer een kast die perfect past bij uw behoeften door middel van het gebruik van verschillende puzzelstukken.

Wilt u meer weten over de producten van Palau? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Palau kantoorinterieur Heering Office.jpg
Palau kantoormeubilair Heering Office(1).jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy