Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

PMP Furnishing

 

Heering Office levert alle producten van PMP Furnishing.

PMP Furnishing is dagelijks bezig met het ontwikkelen van trendy en innovatieve meubelen. Met een uiteenlopende collectie van stoelen tot de eigentijdse tafelcollectie zijn de meubelen van PMP Furnishing een welkome aanvulling binnen uw kantooromgeving. Door de ambachtelijke werkwijze en de unieke kleursamenstellingen zijn de tafels op maat volledig naar uw eigen voorkeur aan te passen.

PMP Furnishing stoelen
De stoelen van PMP Furnishing hebben een romatische en rustige uitstraling, waardoor uw werkomgeving dit overneemt. De rondere vormen en de stoffen bekleding van de stoelen geven een huiselijke sfeer aan ieder kantoor. PMP Furnishing stoelen zijn te bestellen in verschillende stoffen, van strakke stoffen of stoffen met een motief tot stoelen met een leren bekleding.

PMP Furnishing banken
De stoelen van PMP Furnishing passen perfect bij de collectie banken. Ook hier zijn de banken te bestellen in verschillende soorten stof of leer en de kleurmogelijkheden zijn oneindig. Creëer een prachtig geheel door middel van het combineren van banken, stoelen en fauteuils.

PMP Furnishing fauteuils
Fauteuils van PMP Furnishing bieden een fijne zitervaring en elegante uitstraling binnen uw werkomgeving. Kies voor strakke stoelen met houten poten en een leren zitting of ga juist voor een romantische stoel met een gecapitonneerde rugleuning. Met de PMP Furnishing fauteuils komt de huiselijke sfeer steeds dichterbij.

PMP Furnishing tafels
Op zoek naar strakke, robuuste tafels in verschillende stijlen? Kies van voor de tafels van PMP Furnishing. De houten tafels bieden een natuurlijke ervaring en de tafels met de grove poten zorgen voor een strakke look. Ook de PMP Furnishing bijzettafels zijn bestelbaar in verschillende soorten en maten, waardoor de kantoorinrichting helemaal op elkaar afgestemd is.

Wilt u meer informatie over de producten van PMP Furnishing? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

 

PMP furnishing kantoorinterieur Heering Office.jpg
PMP furnishing kantoormeubilair Heering Office.jpg
PMP furnishing kantoormeubelen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy