Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

RH

 

Heering Office levert alle producten van RH.

Bij RH gaan ze bij het ontwikkelen van de stoelen uit van de eindgebruikers. Dat doen ze al sinds 1977 toen het bedrijf werd opgericht door Rolf Holstensson. De stoelen van RH zijn zo ontworpen dat ze helpen om een rechte lichaamshouding aan te nemen, het lichaam ontlasten en zitten met een grote bewegingsvrijheid stimuleren.

RH bureaustoelen
Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat de mens onopgemerkt zo veel mogelijk beweegt. De bureaustoelen van RH zijn zo ontwikkeld dat het bewegen optimaal wordt aangestuurd. De functionele designstoelen bevorderen de ergonomische houding en dus ook het comfort. RH bureaustoelen hebben een positieve invloed op uw prestaties, zijn duurzaam gefabriceerd en werken mee aan een bewegende werkomgeving.
Meer RH bureaustoelen

RH stoelen
De collectie RH stoelen bestaat uit stoelen die een aangename zitervaring bieden in bezoekersruimtes, wachtruimtes, conferentieruimtes en vergaderruimtes. De bezoekersstoel, vergaderstoel en loungestoelen voor minder formele kantooromgevingen bieden een kantoorinrichting die mooi en comfortabel is. De collectie RH vergaderstoelen is uitermate geschikt voor een geslaagde en geconcentreerde vergadering.

RH werkstoelen
Bij de RH werkstoelen staan een ergonomische zithouding, comfort en bewegingsvrijheid centraal. Werkstoelen zijn stoelen die uitermate geschikt zijn voor onder andere scholen, ziekenhuizen, kassa’s, industriele omgevingen en laboratoria en bieden extra ontlasting van de rug en benen. In verband met werken op verschillende hoogtes zijn de zitting- en rugleuninghoeken van de werkstoelen van RH traploos verstelbaar.

Wilt u meer informatie over de producten van RH? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

RH kantoormeubelen Heering Office.jpg
RH kantoormeubilair Heering Office.jpg
RH Kantoor bureaustoelen Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy