Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Schaffenburg

 

Heering Office levert alle producten van Schaffenburg.

De collectie van Schaffenberg zorgt voor een flexibele, inspirerende, comfortabele en duurzame kantoorinrichting. Door middel van producten zoals vergadermeubilair, opbergfaciliteiten, systeemmeubilair, bureaustoelen, directiemeubelen en conferentiestelen zorgt Schaffenburg voor een complete inrichting en een goede sfeer waar werknemers gemakkelijk in werken.

Schaffenburg werkplekken
De praktische bureaus van Schaffenburg bieden u een ruime keuze aan modellen en zijn in hoogte verstelbaar. Alle bureaus zijn uit te breiden met een legio aan werkplekmeubilair, zoals ladeblokken, schuifdeurkasten en roldeurkasten. De kasten zijn leverbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een kast tussen zit die past bij uw werkplek. De ladeblokken zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar en zijn een welkome aanvulling binnen uw kantoor.

Schaffenburg bureaustoelen
Bureaustoelen van Schaffenburg bieden volledige ondersteuning van uw lichaam, waardoor het een positief effect heeft op de ergonomie binnen uw werkplek. Alle Schaffenburg bureaustoelen voldoen aan de Nederlandse normen en zijn gecertificeerd. De bureaustoelen zijn leverbaar in stof, maar een aantal ook in leer. Voeg een hoofdsteun toe om uw bureaustoel helemaal af te maken.

Schaffenburg conferentiestoelen en kantinestoelen
De collectie conferentiestoelen en kantinestoelen van Schaffenburg is uiteenlopend en er is keuze uit kuipstoelen, stapelbare stoelen en stoelen die perfect zijn voor een conferentie of vergadering. Kies uit strakke, leren stoelen die verrijdbaar zijn of juist voor een houten stoel of een stoel met een stalen frame.

Schaffenburg akoestische kasten
Schaffenburg levert bij de roldeur en schuifdeurkasten een akoestische achterwand. Dit zorgt voor een betere akoestieke verloop en biedt een kantooromgeving wat meer rust. Geluid wordt gedempt en medewerkers hebben minder last van elkaar. De kasten zijn te bestellen in verschillende hoogtes en breedtes en de mogelijkheid is er om de kasten in te delen naar uw wens.

Schaffenburg soft seating
Soft seating van Schaffenburg bestaat uit verschillende banken en fauteuils die geschikt zijn voor werkplekken, bedrijfsrestaurants en ontmoetingsplekken. De futuristische vormen en het kleurgebruik zorgen voor een bijzondere verschijning binnen uw kantooromgeving. De strakke uitstraling van het zitmeubilair van Schaffenburg is verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en uitvoeringen.

Schaffenburg scheidingswanden en akoestische oplossingen
Naast de akoestische kasten heeft Schaffenburg ook de mogelijkheid om uw werkplek uit te breiden met een akoestische scheidingswand. Deze scheidingswand is multifunctioneel, omdat de wand als prikbord gebruik kan worden, beschikt over een riggel waarin je een pennenbakje kunt installeren en de akoestiek rondom uw werkplek beheert. Op zoek naar wat meer privacy tijdens een telefoongesprek? Dan is de telefoonbox van Schaffenburg een goede oplossing. De box houdt muziek van buitenaf op afstand en zorgt dat u uw telefoongesprek in alle rust kunt voortzetten.

Wilt u meer informatie over de producten van Schaffenburg? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Schaffenburg bureaustoelen Heering Office.png
Schaffenburg conferentiestoelen en kantinestoelen Heering Office.png
Schaffenburg akoestische kasten Heering Office.png
Schaffenburg soft seating Heering Office.png
Schaffenburg akoestische oplossingen Heering Office.png
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy