Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Sedus

 

Heering Office levert alle producten van Sedus.

Sedus staat voor innovatieve kantoormeubels die het werken aan en rond uw bureau zo optimaal mogelijk ondersteunen en productiever maken. Van bureausystemen tot bureaustoelen die zorgen voor een actieve zithouding, het assortiment producten van Sedus zorgen voor een kantoorwereld waarin bewogen wordt. Voor het ontvangen van zakelijke relaties of voeren van gesprekken is het Sedus directiemeubilair zeer geschikt. Een merk dat in beweging brengt en de basis is voor motiverende kantoorwerelden.

Sedus bureaus
De bureaus van Sedus zijn geheel gericht op het uitwisselen van ideeën, bevorderen van de creativiteit en verrijken van de werkplek door middel van het samenspel dat wordt gecreeërd. Sedus bureaus hebben een groot aantal tafelbladvormen, framevarianten en bladkleuren, waardoor de stijl van de rest van uw kantoor doorgetrokken kan worden in het bureaumeubilair. De lichtheid van de bureaus zorgen voor een plezierig gevoel en motivatie voor alle medewerkers.
Meer Sedus bureaus

Sedus bureaustoelen
Bureauzitmeubels van Sedus vervullen twee primaire taken: het is tegelijk een technisch werkinstrument als een inrichtingsvoorwerp. De dynamische Sedus bureaustoelen zijn volledig instelbaar, waardoor de ergonomische aspecten voor een fijne werkplek compleet en op een positieve manier benut worden. De dynamische rugleuningen en verstelbare zittingen bieden een optimale bureaustoel voor in ieder kantoor.
Meer Sedus bureaustoelen

Sedus opbergmeubelen
Om uw werkomgeving volledig in te richten, heeft Sedus prachtige opbergmeubelen. Deze bestaan uit verschillende boekenkasten, opbergkasten en containers die u de mogelijkheid bieden om volledig gebruik te maken van de aan u voorgeschreven ruimte binnen het kantoor. De Sedus opbergmeubelen zijn zo in te delen dat het voldoet aan uw eisen en een prachtige plek innemen.
Meer Sedus opbergmeubelen

Sedus ontmoetingsplaatsen
Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om in een fijne, huiselijke werkomgeving te werken. Dit valt te realiseren met de collectie ontmoetingsplaatsen van Sedus. Deze collectie bestaat uit verschillende producten, zoals ontvangstbalies, banken, stoelen, fauteuils en (sta)tafels die het ontvangst van uw gasten of de lunchperiode van de werknemers tot een fijne belevenis maken. De Sedus scheidingswanden zorgen voor een afscheiding in een open ruimte en creëren op die manier een afgesloten gedeelte binnen een open kantooromgeving.

Sedus conferentie- en vergaderstoelen
De collectie Sedus conferentie- en vergaderstoelen loopt uiteen van een mobiele vierpoot op wielen tot een representatieve leren stoel met een strakke afwerking. De stoelen zijn geheel ergonomisch verantwoord ontworpen, waardoor u tijdens lange vergaderingen onopgemerkt in beweging blijft. Het unieke zitcomfort van de conferentie- en vergaderstoelen van Sedus zorgt voor een optimale werkhouding.
Meer Sedus conferentie- en vergadermeubiilair

Sedus tafels
Een brainstormsessie, vergadering of een conference-call in stijl, de tafels van Sedus zorgen er altijd voor dat de sessies zo goed mogelijk verlopen. Kies voor een set kleinere tafels wanneer u in een formele omgeving ieder persoon een eigen plek gunt of juist voor één grote, lange tafel die voor iedere medeweker een plekje biedt tijdens de wekelijkse afdelingsvergadering.
Meer Sedus conferentie- en vergadermeubiilair

Wilt u meer informatie over de producten van Sedus? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Sedus bureaus Heering Office.jpg
Sedus bureaustoelen Heering Office.jpg
Sedus opbergmeubelen Heering Office.jpg
Sedus kantoorinterieur Heering Office.jpg
Sedus conferentie en vergadermeubilair Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy