Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Senator

 

Heering Office levert alle producten van Senator.

Senator is opgericht in 1977 en is de grootste producent van kantoormeubilair in Groot-Brittannië. De Senator Groep heeft zich sterk ontwikkeld en de export is een onderdeel geworden van het succes van het bedrijf. Het bedrijf heeft zich o.a. in Nederland en in de Verenigde Staten gevestigd. Laat u inspireren door een kleine impressie van de producten van Senator.

Senator bureaustoelen
Senator heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan en daarom voldoen alle bureaustoelen aan de Europese normeringen die gesteld worden aan bureaustoelen. De reeks standaard kleuren en stoffen is uiteenlopend, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat prima binnen uw kantoor past. Senator levert duurzame stoelen die bij de milieudoelstellingen van de organisatie passen.

Senator conferentie- en vergaderstoelen
Wilt u comfortabel zitten? Of toch liever stijlvol, luxueus, functioneel, simpel of klassiek? Het kan allemaal met de conferentiestoelen en vergaderstoelen van Senator. De omvangrijke en veelzijdige collectie stoelen is uitermate geschikt voor uw conferentiezaal of vergaderruimte.

Senator bureaus
De bureaus van Senator zijn bestelbaar in een ruime hoeveelheid afmetingen en passen daardoor goed in iedere kantooromgeving. Kies voor een rechthoekig blad voor een strakke uitstraling of een ovaal blad wanneer u juist op zoek bent naar een wat minder strakke kantoorinrichting. De 4-pootframes zijn eenvoudig, functioneel en bieden u de ruimte om uw werkzaamheden in alle ruimte te realiseren.

Senator tafels
De multifunctionele tafels van Senator zijn elegant qua ontwerp, doordacht qua constructie en uitgevoerd in de meest hoogwaardige materialen. De combinatie van functionaliteit en een stijlvol uiterlijk maakt de tafels van Senator geschikt voor veel verschillende toepassingen. Stel uw eigen salontafel, bijzettafel of vergadertafel samen!

Wilt u meer weten over de producten van Senator? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Senator bureaustoelen Heering Office.jpg
Senator vergadermeubilair Heering Office.jpg
Senator kantoormeubilair Heering Office.jpg
Senator wachtruimtemeubels Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy