Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Het Nieuwe Werken

uploads/themas/crops/Het nieuwe werken Heering Office.jpg
uploads/themas/crops/Het nieuwe werken HNW Heering Office(1).jpg
uploads/themas/crops/HNW Het nieuwe werken Heering Office.jpg
uploads/themas/thumbs/Het nieuwe werken Heering Office.jpg
uploads/themas/thumbs/Het nieuwe werken HNW Heering Office(1).jpg
uploads/themas/thumbs/HNW Het nieuwe werken Heering Office.jpg

Bij het fenomeen Het Nieuwe Werken draait alles om slimmer, efficiënter, effectiever en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Het is een visie waarbij het gaat om vernieuwing van de fysieke werkplek, organisatiestructuur en organisatiecultuur. Ook de managementstijl en de mentaliteit van de werknemer en werkgever staan hierbij centraal. Heering Office beschikt over kennis van termen als flexplekken, thuiswerken en flexibele kantoren, waardoor een passend advies vanzelfsprekend is.

Voor een flexibele en dynamische kantoorcultuur zijn open ontmoetingsplekken, technische faciliteiten en vergaderruimtes met open structuur heel belangrijk. Medewerkers ontmoeten elkaar, werken samen en innovatieve oplossingen ontstaan.

Een optimale thuiswerkplek als onderdeel van Het Nieuwe Werken moet inspirerend, ergonomisch verantwoord en functioneel zijn. Het complete en doordachte assortiment van Heering Office zorgt voor een thuiswerkplek die geheel naar uw voorkeur ingericht is en waar u uw werk efficiënt kunt doen.

Meer weten over Het Nieuwe Werken? Neem dan contact op via 070 – 345 29 02.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy