Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

MVO

uploads/themas/crops/Maatschappelijk verantwoord ondernemen Heering Office.jpg
uploads/themas/crops/Maatschappelijk verantwoord ondernemen Heering.jpg
uploads/themas/crops/Heering Office maatschappelijk verantwoord ondernemen.jpg
uploads/themas/thumbs/Maatschappelijk verantwoord ondernemen Heering Office.jpg
uploads/themas/thumbs/Maatschappelijk verantwoord ondernemen Heering.jpg
uploads/themas/thumbs/Heering Office maatschappelijk verantwoord ondernemen.jpg

Duurzaam ondernemen = denken aan morgen
Steeds meer ondernemingen zien de noodzaak van duurzaam ondernemen, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd. Denken aan morgen, aan de toekomst, staat hierbij centraal. Ook wij stellen het thema duurzaamheid centraal en gaan daarbij uit van het motto “veranderen begint bij jezelf”. Wij werken met fabrikanten die zich bewust zijn van de transformatie van een lineaire economie naar een duurzame economie waarbij alles draait om de 3P’s (People, Planet, Profit). Vragen die hierbij opkomen, zijn: hoe werken we aan het welzijn van onze mensen, hoe kunnen we producten en afval hergebruiken, hoe voeren we producten af en wat wordt er op lange termijn mee gedaan?

Eén ding is duidelijk; duurzaam ondernemen is niet iets dat u even uitlegt en oplegt. Het is een cultuur en men moet de tijd krijgen om het zich eigen te maken. Het is een veranderingsproces dat zich moet ontwikkelen en het heeft alles te maken met keuzes die u maakt. Duurzaam is een commercieel toverwoord, maar wat doen wij er concreet mee?

Duurzame kantoorartikelen
Heering Office investeert in kennis over producten en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Omdat we lokaal opereren zijn de lijnen kort en zijn wij als geen ander in staat uw situatie te beoordelen. Voor onze afdeling Kantoorartikelen hebben wij een groene lijn kantoorartikelen samengesteld die bestaat uit ruim 2.500 kantoorartikelen die zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu. Bovendien zijn alle gangbare duurzaamheidskeurmerken en -labels die van belang zijn voor kantoorartikelen op een rijtje gezet. U vindt hier meer informatie. Door “groen” in te kopen neemt u verantwoordelijkheid voor een verantwoord gebruik van grondstoffen en laat u zien dat u respect heeft voor de leefomgeving, mensenrechten en arbeidsomstandigheden.

Duurzaam werken
Voor onze afdeling Kantoorinrichting houden we al bij het ontwerpproces rekening met het hergebruik van materialen en middelen. Wij zijn een groot voorstander van duurzaam werken en de circulaire economie. Wij werken in een team samen met (Nederlandse) fabrikanten om juist de circulaire economie handen en voeten te geven voor kantooromgevingen. Dit geven we vorm in ons ultieme duurzame concept: o.a. “Green Office Furniture”. Het begint met de inventarisatie van het huidige kantoor. Welke onderdelen zijn er en kunnen (her)gebruikt worden voor uw concept?

Duurzaam en ergonomisch kantoormeubilair
U en uw medewerkers verdienen een duurzame werkomgeving. Heering Office staat stil bij uw en hun veiligheid en gezondheid! Niet alleen een goede bureaustoel, maar ook een juiste zithouding conform de laatste ARBO richtlijnen zijn belangrijke aspecten wanneer u op zoek bent naar een ergonomische en dus duurzame werkomgeving. Heering Office werkt nauw samen met zeer innovatieve en milieuvriendelijke leveranciers, bijvoorbeeld BuzziSpace, Castelijn, Drentea, Hag, Palmberg, RBM, RH, Sedus, Thonet en Vepa. Deze samenwerking zorgt voor een duurzaam aanbod kantoormeubilair.

Duurzaam ondernemen en kostenbesparing
Het lijkt tegenstrijdig: duurzaam ondernemen en kostenbesparing. Maar het kan verassend uitpakken! Het betaalt zich bijvoorbeeld uit in milieuwinst èn een minder hoge energierekening. Denk ook aan hergebruik en minder materiaalgebruik, minder verpakking, minder afval, minder transport.

Meer weten over duurzaam werken? Neem contact op via 070 – 345 29 02

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy