Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Ergonomie

uploads/themas/crops/Zit en werkplekinstructie Heering Office.jpg
uploads/themas/crops/Ergonomische oplossingen Heering Office.jpg
uploads/themas/crops/Ergonomie Heering Office 2.jpg
uploads/themas/thumbs/Zit en werkplekinstructie Heering Office.jpg
uploads/themas/thumbs/Ergonomische oplossingen Heering Office.jpg
uploads/themas/thumbs/Ergonomie Heering Office 2.jpg


Ergonomie is de wetenschap die zich richt op de mens in relatie tot zijn omgeving.

Veiligheid, comfort en functionaliteit staan centraal bij het ontwerp van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken. De speciaal ontwikkelde meubels, zoals ergonomische bureaustoelen en ergonomische bureaus, bevorderen de werkomgeving en dus ook de gezondheid van medewerkers binnen uw kantoor. De werkplekken zijn ergonomisch verantwoord en zorgen voor een hogere productiviteit.   

Heering Office staat stil bij de veiligheid en de gezondheid van uw medewerkers!

Niet alleen een goede ergonomische bureaustoel, maar ook een juiste zithouding conform de laatste ARBO richtlijnen zijn belangrijke aspecten wanneer u op zoek bent naar een ergonomische werkomgeving. De adviseurs van Heering Office verzorgen bij u op de werkplek een zit- en werkplekinstructie. Op die manier is uw werkplek optimaal ingesteld en afgestemd op de actuele taken. Kom langs voor een zit- en werkplekinstructie op de Zoutmanstraat 30-36 te Den Haag of bel ons op 070-345 29 02.

Als ergonomie-specialist levert Heering Office uw ergonomische-bureaustoel en uw ergonomisch-bureau af met een werkplekpaspoort. Het werkplekpaspoort is een persoonlijk documentje waarin wij samen met u de individuele instellingen van uw werkplek opslaan, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte. Uiteindelijk beschikt u zo over een juist ingestelde stoel, werktafel en monitor, waarbij hoogte en kijkafstand tot de monitor optimaal op u zijn afgestemd. Risico's op lichamelijke klachten worden hierdoor sterk verminderd.

Uiteraard leveren wij ook alles op het gebied van ergonomische producten, zoals ergonomische muizen, ergonomische toetsenborden, monitorarmen, armsteunen en polssteunen, documenthouders, laptopstandaards, etc. 
Meer weten over ergonomische oplossingen? Neem dan contact op via 070 – 345 29 02 of maak gebruik van de 'bel-mij' button, dan bellen wij u terug.

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy