Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Thonet

 

Heering Office levert alle producten van Thonet.

Aan de basis van het succes van Thonet staat een man, namelijk meester timmerman Michael Thonet (1796-1871). Al zijn werk staat bekend om de overgang van ambachtelijke naar industriële meubelproductie. Het bedrijf is een van de oudste familiebedrijven ter wereld in de meubelindustrie en produceert al sinds 1819 kwalitatief en hoogwaardig meubilair. Het meubilair maakt uw werkomgeving lichter, comfortabeler, aangenamer en mooier.

Thonet bureaumeubilair
Het bureauprogramma van Thonet beschikt over een frame van verchroomde, stalen buizen, een tafelblad en opslagelementen van gebeitst eiken- en essenhout en de modellen zijn openporig afgelakt, waardoor het bureau een chique uitstraling krijgt. De bijpassende tafels, bijzettafeltjes en kasten maken uw werkomgeving tot een rustige, fijne omgeving om in te werken.

Thonet receptie- en loungemeubilair
Thonet beschikt over een ruime collectie receptie- en loungemeubilair. De banken, fauteuils, bijzettafels en kasten zijn door de ronde vormen allemaal op elkaar afgestemd en het is dus heel gemakkelijk om een eenheid te creëeren. De meubelen zijn te bestellen in verschillende vormen, maten en kleuren en bieden u de mogelijkheid om uw kantooromgeving tot een fijne werkomgeving te transformeren.

Thonet vergadermeubilair
De vergadermeubels van Thonet zijn uiteenlopend en perfect geschikt voor in grote ruimtes waar veel mensen een plek moeten krijgen. De stapelbare stoelen van Thonet zijn geschikt voor in conferentieruimtes en de Thonet vergaderstoelen bieden u een ergonomische zitplek waarbij u onopgemerkt uw lichaam beweegt. De vergaderingen bij u op kantoor worden door middel van het Thonet vergadermeubilair optimaal benut.

Thonet buitenmeubilair
De massief houten latten die gebruikt worden voor het Thonet buitenmeubilair zijn van zeer sterke en duurzame kwaliteit. Het is uitstekend weerbestendig en voorzien van het FSC-keurmerk. De Afrikaanse houtsoort lijkt op teakhout en heeft een glad, gelijkmatig oppervlak. De Thonet stoelen zijn leverbaar met of zonder armleuning en de tafel heeft een robuuste look door de roestvrijstalen ronde buizen.

Wilt u meer weten over de producten van Thonet? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

 

Thonet bureaumeubilair Heering Office.jpg
Thonet loungemeubilair Heering Office.jpg
Thonet vergadermeubilair Heering Office.jpg
Thonet buitenmeubilair Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy