Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Van Esch

 

Heering Office levert alle producten van Van Esch.

Ontvangen, presenteren en opbergen, dat zijn de drie kernwoorden die Van Esch omschrijven. Als specialist in het invullen van een goed en fijn ontvangst, zijn de producten van Van Esch zo gefabriceerd dat iedereen zich welkom voelt. Een goed ingedeelde entree zegt veel over de mensen die er gebruik van maken. Van kapstokken, lockers en brochurehouders tot vitrines, banken en tafels, de ruime collectie van Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruime een passende oplossing.

Van Esch kapstokken
U kunt maar één keer een eerste indruk maken. Dat geldt voor mensen maar zeker ook voor bedrijven. Een fijn welkom en een goed ingerichte ruimte spelen hierbij zeer belangrijke rollen. De kapstokken van Van Esch zijn functioneel en hebben een strak uiterlijk. Van Esch kapstokken lopen uiteen van een garderoberek, garderobestandaard of wandkapstok tot een hakenprofiel en magnetische kapstokken. De bijpassende kledinghangers maken de kapstok helemaal af.

Van Esch lockers
De Van Esch lockers zijn verkrijgbaar in houten of stalen uitvoering en door de vele mogelijkheden zijn ze vooral functioneel. Met het ingetogen maar strakke uiterlijk in combinatie met de ruime kleurencollectie sluiten de Van Esch lockers perfect aan bij iedere denkbare interieurstijl. De lockers van Van Esch zijn gemakkelijk te combineren.

Van Esch banken
Van Esch biedt u een ruime collectie banken aan waarbij de focus ligt op het leveren van een functioneel meubel. De collectie bestaat uit een vrijstaande bank, wandbanken, vrijstaande garderobebanken en wandgarderobebanken. De Van Esch banken zijn gemakkelijk te combineren en hebben een representatieve uitstraling.

Van Esch bijzettafels
De bijzettafels van Van Esch maken uw ontvangstruimte helemaal af. Ze bieden de klant of bezoeker de mogelijkheid om even wat neer te zetten of weg te leggen. De Van Esch bijzettafels zijn ook prima om te gebruiken als tafel waar informatiebrochures op geplaatst worden en meerdere bijzettafels vormen een praktische oplossing. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer, waardoor bezoekers snel op hun gemak zijn.

Van Esch vitrines en brochurehouders
In de vitrinekasten van Van Esch komen uw spullen niet alleen optimaal tot hun recht, maar ze zijn ook nog eens veilig opgeborgen. De goed ontworpen Van Esch vitrinekasten trekken zelf niet de aandacht, maar laten de inhoud schitteren. Ook bij de brochurehouders van Van Esch trekt het meubel zelf niet de aandacht, maar staan de bedrijfsbrochures, informatiefolders of magazines in de spotlights.

Van Esch kleinmeubilair
Het Van Esch kleinmeubilair bestaat uit kledinghangers, paraplubakken, klokken, papierpakken, spiegels en tassenrekken. Al deze meubelen zijn een welkome toevoeging op uw huidige kantooromgeving en zorgen ervoor dat uw werkplek volledig gemeubileerd is.

Wilt u meer informatie over de producten van Van Esch? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Van Esch kapstok Heering Office.jpg
Van Esch lockers Heering Office.jpg
Van Esch banken Heering Office.jpg
Van Esch tafels Heering Office.jpg
Van Esch klok Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy