Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Vepa

 

Heering Office levert alle producten van Vepa.

Vepa heeft al sinds de oprichting in 1971 ervoor gekozen om meubilair te vervaardigen uit hout en kon zich daardoor steeds verder ontwikkelen op het gebied van verantwoord ondernemen. Bomen kunnen vanaf 20 tot 120 jaar een prachtige grondstof leveren. Er is geen ander bouwmateriaal dat met zo weinig energie wordt geproduceerd dan hout en bovendien zijn de lichtgewicht bladen van Vepa gemaakt van oud papier, waardoor ze veel minder grondstoffen en energie verbruiken.

Vepa bureaus
De bureaus van Vepa zijn eenvoudig te herkennen aan de strakke lijnen en het gebruik van kleur, waardoor er een dynamische kantooromgeving ontstaat. De naadloze frameconstructies geven een strakke uitstraling en de bureaus zijn in hoogte verstelbaar, waardoor er een perfecte werkhoogte gecreëerd wordt. Dit is zeer belangrijk tijdens het inrichten van een ergonomische werkplek.
Meer Vepa bureaus

Vepa stoelen
Vepa stoelen kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige collectie stoelen in uw bedrijfskantine of een fijne stoel tijdens de wekelijkse afdelingsvergadering. Ook zijn de stoelen geschikt als ontvangstmeubilair en de fauteuils van Vepa geven een extra’tje aan uw werkplekomgeving.
Meer Vepa vergaderstoelen

Vepa tafels
De collectie tafels van Vepa bestaat uit vergadertafes, verrijdbare klaptafels, bijzettafels en wordt afgesloten met een lestafel. Ook bij de Vepa tafels staat het uitgekiend lijnenspel centraal, waardoor u keuze heeft uit een legio smaakvolle meubels. Bij de vergadertafels van Vepa is er rekening gehouden met het feit dat er tijdens een vergadering veel mensen een plekje moeten krijgen in de ruimte. Vepa zorgt voor een ergonomische werkplek waar beweging centraal staat.
Meer Vepa vergadertafels
Meer onderwijsmeubilair

Vepa opbergen
Lockerkasten, schuifdeurkasten, ladeblokken en trolleys, de collectie opbergmeubilair van Vepa maakt uw werkplek helemaal af. Een statische werkplek wordt een dynamisch geheel door het gebruik van verrijdbare meubels. De Vepa roldeurkasten bieden u een optimale opbergruimte en de praktische indeelmogelijkheden maken de kasten helemaal af! Alle kasten van Vepa zijn standaard voorzien van een slot met wisselcilinder.
Meer Vepa opbergmeubilair

Vepa ontvangstmeubilair
Uw ontvangstruime is het visitekaartje van uw bedrijf. Bezoekers krijgen op deze plek de eerste indruk en die moet dus goed zijn. De meubelen van Vepa zorgen ervoor dat het imago en beleid van uw bedrijf naar voren komt in de vorm van herkenbare kleuren, materiaalgebruik en de indeling van het meubilair.
Meer Vepa ontvangstmeubilair

Wilt u meer informatie over de producten van Vepa? Neem dan gerust contact op via 070 - 345 29 02.

Vepa bureaus Heering Office.jpg
Vepa kantoorinterieur Heering Office.jpg
Vepa opbergen Heering Office.jpg
Vepa ontvangstmeubilair Heering Office.jpg
Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy