Bel mij terug

Proefplaatsing

Offerte aanvragen

Werkplekonderzoek

Inrichting werkplek

Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan. Ook de werkhouding en de manier van bewegen zijn bepalend voor het ontstaan van klachten. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de werkplek. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. Wij onderscheiden een compact werkplekonderzoek en een uitgebreid werkplekonderzoek.


Wat is een compact werkplekonderzoek?
Een compact werkplekonderzoek bestaat uit een inventarisatie van de persoonlijke werkplek. Hierbij gaat het om de instelling van de juiste hoogte van uw ergonomisch bureau, de juiste instelling van uw ergonomische bureaustoel en de juiste afstand en hoogte van uw beeldscherm. Aanpassingen aan bijvoorbeeld bureaustoel of bureauhoogte worden zo mogelijk direct doorgevoerd.

Wat is een uitgebreid werkplekonderzoek?
Tijdens een uitgebreid werkplekonderzoek wordt er gekeken naar de persoonlijke werkomgeving van de werknemer. Denk hierbij aan de verlichting, akoestiek en de werkplekopstelling. De werkhouding en de werkplekinrichting worden geobserveerd en geanalyseerd en hieruit volgen persoonlijke aanbevelingen voor de werknemer. Aanpassingen aan bijvoorbeeld bureaustoel of bureauhoogte worden zo mogelijk direct doorgevoerd. Grote aanpassingen en aanbevelingen over de aanschaf van ergonomische producten worden in een adviesrapport teruggekoppeld aan de werkgever.


Werkplekpaspoort
Naast de persoonlijke aandacht en aanpassingen tijdens beide werkplekonderzoeken krijgt u een persoonlijk werkplekpaspoort. Dit is een document waarin de individuele instellingen van uw werkplek staan genoteerd, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte.  Bovendien wordt er ook gelet op de wettelijke kaders en arbo richtlijnen. Met deze aanpak realiseren wij een totaaloplossing.
 

Ergocorner

Uiteraard hebben wij ook het assortiment om ons advies handen en voeten te geven. Kom een kijkje nemen in onze ergocorner aan de Zoutmanstraat 30-36 en kom ervaren en voelen hoe uw lichaamshouding en werktechnieken kunnen worden verbeterd. U kunt hier proefzitten op onze ergonomische bureaustoelen aan onze ergonomische bureaus. Bovendien kunt u hier ook testen hoe u onze ergonomische producten ervaart, zoals bijv. een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord of een laptopstandaard.


Maak gebruik van de 'bel mij' button als u een afspraak wenst, dan nemen wij snel contact met u op.
 

Copyright 2019 Heering Office | Privacy Policy